Mogelijk promotiemateriaal Samsung Galaxy Note 9 verschenen


Terwijl het buiten enorm droog is druppelen hier inmiddels de nodige geruchten binnen van de aanstaande Galaxy Note 9 van Samsung. De phablet moet ergens in het najaar gepresenteerd worden en mogelijk hebben we nu eindelijk een fatsoenlijke blik op het toestel.

Als we de geruchten moeten geloven dat is dit het toekomstige promotiemateriaal van de Note 9. We zien een toestel die niet veel afwijkt van de huidige Note 8 los van het gele kleurtje waarin de S Pen gehuld is. Die kleur dook eerder al op, waaronder op de officiële uitnodiging, dus dat maakt het net iets geloofwaardiger.

Samsung Galaxy Note 9 promo

Dat wil nog niet zeggen dat het hier om een bevestigd lek gaat gepost op het Twitteraccount van Ice universe. Overigens heeft die Chinese lekker wel een redelijk goed track record. Helaas zegt het plaatje niet veel meer dan een vernieuwde S Pen met nieuw kleurtje. Mogelijk krijgt die Bluetooth-functionaliteit waarmee je hem ook kunt gebruiken voor andere dingen dan het bedienen van het scherm. Denk dan aan het op afstand kunnen schieten van foto's door het indrukken van de knop of het pauzeren van muziek. Ook gingen er geruchten over een grotere batterij met een capaciteit van 4000 mAh en lichtgevoeliger ISOCELL-camera.

Unpacked

Samsung kondigt de Galaxy Note 9 aan tijdens een Unpacked evenement in New York. Deze vindt ditmaal plaats op 9 augustus. Prijzen zullen vermoedelijk niet veel verschillen met de huidige Note 8. Dat de Galaxy Note 9 qua uiterlijk niet veel verschilt met de Note 8 is niet toevallig; mogelijk bewaart Samsung die voor Note 10. Dat is overigens niet de 10e verjaardag van de serie, die zag namelijk in 2011 het levenslicht. Reden waarom we nu toch op de 10 zitten is omdat Samsung de Note 6 heeft overslagen. De reden hiervoor was om in lijn te lopen met de Galaxy S-serie.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Blue Refurbished
€ 217,99 € 221,98   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Black
€ 328,00 € 328,00   Bekijk
Amazon
512 GB Black
€ 699,00 € 699,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel