Aankondiging Samsung Galaxy Note 9 op 9 augustus


Samsung heeft uitnodigingen verstuurd voor een Unpacked Event op 9 augustus 2018 in hartje New York. Algemeen wordt aangenomen dat het Galaxy Note 9 zal aankondigen. In haar uitnodiging zien we een deel van het toestel dan ook terug.

Er wordt online al het nodige gespeculeerd wat het precies is waar we naar kijken. Onze gok is op de vernieuwde S-Pen. Het gerucht gaat al langer dat Samsung nieuwe functionaliteit wil toevoegen aan de stylus die met de Galaxy Note 9 meegeleverd wordt en van oudsher in het toestel zelf opgeborgen kan worden. We zien ditmaal een gele variant, iets wat we nog niet eerder hebben gezien.

Samsung Unpacked
We mogen weer producten uitpakken!

Van de Samsung Galaxy Note 9 wordt aangenomen dat hij over een licht verbeterde specs beschikt, een grotere batterij, vernieuwde achterkant, lichtgevoeliger camera en dus een nieuwe S Pen om hem mee te kunnen bedienen. Samsung is zeker niet de eerste die met een zogenaamde stylus begon, maar het weet wel vrij succesvol toepassingen te verzinnen waardoor de Note-serie relatief veel fans kent. Bovendien maakte de Note-reeks de weg vrij voor al maar groter wordende smartphones. Zo beschikte de eerste Note over een beeldschermdiagonaal van 5,3 inch, iets wat voor hedendaagse smartphones inmiddels al erg klein is.

New York City

Samsung kondigt de Note 9 in het Barclays Center middenin New York. Het evenement start om 17:00 Nederlandse tijd en zal live te volgen zijn via www.samsung.com/nl. Met een lancering vroeg in augustus komt deze nieuwe Note een stuk vroeger dan gebruikelijk. De Note 8 werd eind augustus aangekondigd. Overigens wel in dezelfde stad; New York.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Blue Refurbished
€ 217,99 € 221,98   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Black
€ 328,00 € 328,00   Bekijk
Amazon
512 GB Black
€ 699,00 € 699,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel