Case voor onaangekondigde Samsung Galaxy Note 9 al te koop


Hij moet nog worden aangekondigd maar de officiële beschermhoesjes voor de Note 9 zijn al verkrijgbaar. En door de beschikbare kleuren weten we mogelijk ook al in welke kleuren de Galaxy Note 9 verkrijgbaar zal zijn.

Accessoire-verkoper MobileFun heeft nog voor de officiële lancering van de Note 9 de hoesjes online gezet. Waarschijnlijk tegen het zere been aan van Samsung want alhoewel de producten nog online staan zijn de afbeeldingen offline gehaald. Geen probleem voor internet waar alles bewaard blijft. Maak kennis met de Clear View Standing Case in de kleuren Black, Blue, Brown en Lavender.

Samsung Galaxy Note 9 Clear View Standing Case
De Clear View Standing Case voor de Note 9

Naast de Clear View Standing Case waarbij je zelfs in gesloten stand het scherm kunt aflezen komt er een officiële LED View Cover Case, Leather View Cover Case, Protective Stand Cover Case en een Siliconen Cover Case. De hierboven weergegeven Clear View Standing Case is met een prijs van € 49,99 het duurst, het siliconen beschermhoesje met € 25,49 het goedkoopst. Alle kleuruitvoeringen zeggen mogelijk iets over waarin de Samsung Galaxy Note 9 straks verkrijgbaar zal zijn. Hierbij valt bruin toch wel het meest op; die kleur zien we niet vaak. Eerder ging al het gerucht dat er naast de zwarte, paarse en bruine uitvoering nog een grijze variant komt. Samsung kondigt de Galaxy Note 9 op 9 augustus aan in New York.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel