Meer foto’s Google Pixel 3 XL verschenen

Volledig glazen achterkant bevestigd


Een dag na de eerste foto's zijn er wederom kiekjes verschenen van de toekomstige Pixel 3 XL van Google. Het toestel staat op de foto's niet aan dus het is onduidelijk of het om een echt prototype gaat of om een dummy. Ze tonen naar het lijkt wel hetzelfde model als eerder opdook.

We krijgen in deze nieuwe fotoreeks nogmaals de achterkant te zien. Uit de foto is niet met 100% zekerheid op te maken dat de hele achterkant uit glas bestaat, iets wat wel nodig is om draadloos laden mogelijk te maken. Gelukkig weet de bron het definitieve antwoord; de Pixel 3 XL heeft een volledig glazen achterkant. Hiermee hebben we trouwens niet de bevestiging dat je de Pixel 3 XL draadloos kunt opladen. Dat blijft nog even ongewis.

Google Pixel 3 XL achterkant
Bevestigd: glazen achterkant
Google Pixel 3 XL bovenkantGoogle Pixel 3 XL rechterzijkant
Google Pixel 3 XL linkerzijkantGoogle Pixel 3 XL onderkant

We zien voor het eerst ook een glimp van de zijkant. Google lijkt (helaas) gekozen te hebben voor een glimmende afwerking en niet voor mat. Samsung deed dat ook bij de S8 maar kwam daar bij de S9 weer op terug. Op ons oogt zo'n gladde glimmende afwerking altijd wat plastic over. Doordat we alle hoeken te zien krijgen kunnen we bevestigen dat ook de Google Pixel 3 XL niet over een 3,5 millimeter audio-jack beschikt. Google stapte daar vanaf de Pixel 2 en Pixel 2 XL van af.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel