Foto’s tonen mogelijk Sony Xperia XZ2 Premium met dubbele camera


Sony Mobile lijkt een opvolger in petto te hebben voor de Xperia XZ2 maar dan met dubbele camera. Volgens de bron gaat het om een prototype maar wel één die er redelijk productieklaar uit ziet. Al hebben wij nog wel wat opmerkingen over de achterzijde.

Sony lijkt namelijk nogal voor een opvallende layout te kiezen achterop. Werkelijk alle modules, van LED-flitsers, sensoren, camera-modules en de vingerafdrukscanner zitten onder elkaar. Iedere camera lijkt bovendien nogal veel ruimte in te nemen. Dat zorgt er automatisch voor dat de vingerafdrukscanner relatief laag zit. Dat is geen ideale plek om op de tast te vinden. Nu moet gezegd worden dat hij bij de Xperia XZ2 ook al op een ietwat onnatuurlijk lage plek zit.

Sony Xperia XZ3 met dubbele cameraSony Xperia XZ3 met dubbele camera

Nu bestaat er altijd nog de mogelijkheid dat de uiteindelijke XZ2 Premium er iets anders uit gaat zien. En dan bestaat daar nog de mogelijkheid dat het hier om "fake news" gaat. Dat wordt dus afwachten. Feit is wel dat er een Sony Xperia aan zit te komen met dubbele camera achterop. Eerder nog lekte een specsheet uit waarop melding werd gemaakt van een Sony met 19 + 12 megapixel camera achterop. Voorop zou een 13 megapixel selfieschieter zitten. Als Sony deze telefoon als high-end wil aanprijzen dan moet het haast wel kiezen voor een Snapdragon 845-processor, de nieuwste en meest krachtigste die Qualcomm in het assortiment heeft. Deze krijgt een royale 6 GB aan werkgeheugen (RAM) en een 3.240 mAh batterij.

IFA 2018

Een mogelijke lanceerdatum lijkt de IFA-beurs die 31 augustus van start gaat in Berlijn. Sony greep die consumentenbeurs in het verleden vaker aan om productaankondigingen te doen. Vorig jaar werd daar onder andere nog de XZ1 en XZ1 Compact aangekondigd.

(via)


Prijsvergelijker Sony Xperia XZ2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 594,69 € 594,69   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia XZ2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel