Exclusief: Schets toont HTC U12 Life met dubbele camera

· 3 reacties


We hebben een schets binnengekregen van de aankomende HTC U12 Life. De opvolger van de U11 Life krijgt een flink groter scherm met 18:9 verhouding, dunne schermranden en een achterkant die duidelijk op de Pixel-telefoons gebaseerd is.

Gingen we er eerder nog vanuit dat de HTC U12 Life werd uitgerust met een notch en fysieke knop onder het scherm, vandaag leren we dat HTC juist kiest voor heel iets anders. In tegenstelling tot de U11 Life gaat HTC ditmaal voor dunne schermranden boven en onder het scherm en laat het de fysieke knop onder het display achterwege. De grootste verrassing zit ditmaal op de achterkant. Daar treffen we een dubbele camera aan die heel herkenbaar onder elkaar in de linkerbovenhoek gepositioneerd zijn. Ook de vingerafdrukscanner vinden we aan de achterkant.

HTC U12 Life
De HTC U12 Life

Wat echter het meest opvalt aan het uiterlijk is de layout van de achterkant. Die doet aan een ander toestel denken die door HTC gemaakt werd; de eerste Pixel van Google. Het team verantwoordelijk daarvoor is inmiddels overgenomen door Google en werkt daar aan de Pixel 3 maar schijnbaar denken ze bij HTC met weemoed terug aan die tijd. Of HTC ook kiest voor verschillende materialen zoals een combinatie van glas en metaal moet nog blijken.

U11 Life specs

De specificaties doken van deze Imagine Life doken eerder al op bij Android Authority; een 6 inch scherm met Full HD+ resolutie, 16 + 5 megapixel camera, 13 megapixel selfiecamera en Snapdragon 636-processor. Hiermee wordt de U12 Life een mid-range model met degelijke eigenschappen. Over een mogelijke lanceerdatum valt nog weinig te zeggen. De HTC U11 Life werd in november van 2017 aangekondigd, mogelijk is dat een hint.

Bron: NieuweMobiel.NL


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel