Apple iPhone 6s krijgt waarschijnlijk hogere resolutie selfiecam


Een video waarop het display van de vermoedelijke iPhone 6s te zien is laat een grotere Face Time-camera zien. Dat is Apple's eigen benaming voor de selfie-camera. Op de iPhone 6 is die nog maar 1,2 megapixel maar dat gaat dus mogelijk veranderen.

Tegenwoordig gebruiken veel fabrikanten een 5 megapixel selfiecamera. Sommigen zitten zelfs al op 13 megapixel. Het verschil met de 1,2 megapixel selfiecam op de iPhone 6 wordt dan wel heel erg groot. Bovendien neemt de populariteit van de selfie een grote vlucht en kan Apple dus niet achterblijven. Mogelijk volgt er een kleine verdubbeling naar 2 megapixel maar veel meer dan dat verwachten we eigenlijk niet.

Hiermee krijgt dus niet alleen de hoofdcamera een flinke megapixel-upgrade. Die gaat namelijk volgens de laatste geruchten van 8 naar 12 megapixel. Verwacht wordt verder dat Apple naast de Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus ook een nieuwe Apple TV gaat aankondigen. Een 4 inch model die de iPhone 5c moet opvolgen wordt op een later moment verwacht. Apple zal wel de productie van de iPhone 5c stopzetten, wie dan nog een 4 inch iPhone wil zal een iPhone 5s moeten aanschaffen. Die blijft Apple verkopen.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Rose Gold Zo goed als nieuw
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Silver
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel