Apple verstuurt uitnodiging voor iPhone 6s-event


Apple verstuurt uitnodiging voor iPhone 6s-event

Geheel volgens verwachting heeft Apple uitnodigingen verstuurd voor een event op 9 september. Hier zal zonder twijfel de nieuwe iPhone 6s en 6s Plus getoond worden. En dan hangt er ook nog een "one more thing" in de lucht.

De datum 9 september ging al geruime tijd rond in de wandelgangen. Apple zou hiervoor een nieuwe locatie op het oog hebben, één die meer ruimte biedt aan bijvoorbeeld journalisten. In de uitnodiging staat een vraag aan Siri, de spraakgestuurde assistent van de iPhone. Wie Siri diezelfde vraag stelt krijgt cryptische verwijzingen naar het event. Een leuke easter egg dus.

Apple iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Redelijk vaststaat dat Apple de iPhone 6s en 6s Plus aankondigt. Deze zal voorzien zijn van een steviger materiaal om doorbuigen te voorkomen. Ook krijgen beiden een nieuwe A9-chip die mogelijk energiezuiniger is. Grootste upgrade zal echter de camera zijn, die gaat vermoedelijk van 8 naar 12 megapixel. Het beeldscherm krijgt er een functie bij waarbij ook onderscheidt kan worden gemaakt in drukintensiteit. Als verrassing zou Apple ook de iPhone 6c kunnen presenteren. Hiermee behoudt Apple een 4 inch grote iPhone in het assortiment. Verder gaan er geruchten over een nieuwe Apple TV. Over iets minder dan twee weken zullen we het allemaal zeker weten. Tot die tijd raden we niet aan om een iPhone 6 of 6 Plus aan te schaffen.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Silver
€ 279,00 € 279,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel