Samsung’s reactie op verkeerd terugstoppen S Pen in Galaxy Note 5: RTFM!


Samsung heeft een even simpele reactie op het probleem waarbij de S Pen verkeerd om teruggestopt kan worden in de Galaxy Note 5 en het toestel beschadigd kan raken. Read The Fucking Manual!

De term 'RTFM' ken je misschien van diverse forums waarbij iemand een tegen een probleem aanloopt. De kreet wordt ook vaak gebruikt op een willekeurige helpdesk als ze weer een 'domme gebruiker' te woord moeten staan. Al wordt dan meestal niet de volledige kreet gebruikt maar een meer beleefde; lees vooral eerst de handleiding! Klinkt vriendelijker dan 'Read The Fucking Manual'.

S Pen manual
Lees de handleiding!

Het is ook Samsung's antwoord op het S Pen-debacle wat onlangs aan het licht kwam. Iemand stopte per ongeluk z'n pennetje verkeerd om terug in z'n Note 5 om er vervolgens achter te komen dat hij muurvast zat. Bij het verwijderen beschadigde de sensor die bijhoudt of het pennetje in het toestel zit. Samsung vraagt gebruikers om de instructies in de handleiding ter harte nemen. Net zo simpel en net zo eenvoudig. Echter zijn gebruikers vaak dom, soms onbewust, en zullen enkele Galaxy Note 5-gebruikers te zijner tijd de pen verkeerd in het toestel stoppen. Dummy-proof is de Samsung Galaxy Note 5 dus niet.

Bron: BBC


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel