Samsung Galaxy Note 5 als import toch naar Nederland


Samsung zelf is niet van plan de Galaxy Note 5 hier uit te brengen maar over enkele dagen is het toestel is wel gewoon verkrijgbaar, zo leerde NieuweMobiel.NL. Het gaat dus import en je zult er overigens flink voor in de buidel moeten tasten.

Los gaat een exemplaar namelijk 966 euro kosten, daar komen ook nog 6,95 euro verzendkosten bovenop. Het gaat om de zwarte uitvoering van de Note 5. 2call zegt het toestel tussen de twee en vijf dagen te kunnen leveren. Samsung wil in markten zoals Nederland juist de aandacht vestigen op de tevens aangekondigde S6 edge+ alleen die beschikt weer niet over S Pen waar veel Note-liefhebbers naar verlangen.

Note 5 in Nederland
Nu 'gewoon' in Nederland te koop

De Samsung Galaxy Note 5 werd tijdens een event in de VS officieel aangekondigd. Groot was de verrassing dat het model voor het eerst sinds het uitkomen van de Note-serie niet in Nederland uitkomt. Overigens komt het model in geen enkel Europees land op de markt. Samsung zegt dat voorgaande Note-gebruikers de S Pen te weinig gebruiken en dus beter gebaad zijn bij de Galaxy S6 edge+. Veel gebruikers zijn het daar niet mee eens, sommigen zijn zelfs een petitie gestart om Samsung ertoe te bewegen het Note-model hier alsnog uit te brengen. Dankzij de importhandel is dat niet meer nodig.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel