Samsung introduceert 5,7 inch grote Note 5 en S6 edge+

· 2 reacties


Samsung heeft tijdens een speciaal Unpacked-event de Galaxy Note 5 en S6 edge+ aangekondigd. Beiden hebben een 5,7 inch groot AMOLED-scherm. Grote verrassing is dat de Note 5 niet in Nederland of Europa uitkomt.

Twee nieuwe telefoons met een 5,7 inch groot AMOLED-scherm met Quad HD-resolutie. Eén komt hier alleen niet uit; de Note 5. Volgens Samsung gebruiken we in Europa de S Pen te weinig om hem interessant te maken, daarom zullen we het hier moeten doen met de gebogen S6 edge+.

Samsung Galaxy Note 5 en S6 edge+

De Galaxy S6 edge+ is eigenlijk een grotere versie van de bestaande S6 edge. Er is dezelfde schermresolutie maar die wordt nu op een 5,7 inch groot paneel weergegeven. Het interne geheugen is vergroot naar 4 GB en er zijn uitvoeringen van 32 en 64 GB groot. Een 128 GB uitvoering ontbreekt dus. De batterij is vergroot naar 3.000 mAh en er is gebruik gemaakt van dezelfde camera's. Samsung brengt ook een speciale Keyboard Cover uit. Het toetsenbord zit grotendeels voor het beeldscherm maar kan verplaatst worden naar de achterkant zodat hij minder in de weg zit. Verwacht de Samsung Galaxy S6 edge+ vanaf 4 september in de kleuren goud en zwart in de winkel. Het toestel krijgt een vanaf-prijs mee van 799 euro. Wie zich nu al registreert ontvangt bovendien een gratis draadloze oplader.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel