Bewijs 12 Mpixel camera Apple iPhone 6s stapelt zich op


Steeds meer mensen lijken ervan overtuigd dat de volgende generatie iPhone een 12 megapixel camera krijgt. Dat is een flink verschil met de huidige 8 megapixels.

Natuurlijk kunnen we pas met zekerheid zeggen dat de iPhone 6s een 12 megapixel camera krijgt als Apple hem aankondigt. Maar volgens geruchten is dat slechts een kwestie van weken. Kijk dan echter niet op dat de iPhone 6s en 6s Plus over een dergelijke 12 megapixel schieter beschikt. Geruchten daarover gaan namelijk al een tijdje en nu denken ook mensen die in de voorraden werkzaam zijn in die richting.

Apple iSight iPhone 6

Een 12 megapixel sensor zou, vooral als die een groter oppervlakte heeft, betere foto's schieten met weinig licht. Bevestiging daarover laat nog op zich wachten. Apple zou verder 5 lens-elementen toepassen, net als de huidige iPhone 6 en 6 Plus. Of Apple wederom de optische beeldstabilisatie alleen op de grotere iPhone 6s Plus toepast is ook afwachten. Mogelijk kondigt Apple de iPhone 6 samen met de iPhone 6s Plus op 9 september aan. Het toestel moet dan ergens rond 18 september in de winkels liggen.

Via: Businessinsider.my


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Black
€ 309,95 € 309,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel