2e generatie Motorola Moto 360 in het wild gespot


Erg geheimzinnig lijkt Motorola niet om te gaan met de nieuwe generatie Moto 360-horloges. Nadat ze eerst zelf al een filmpje op Twitter plaatsten lopen de Motorola-medewerkers er nu open en bloot mee over straat.

Het is op deze foto's niet meteen te zien maar mogelijk is ook de nieuwe Moto 360 een dikkertje. Dat viel al erg op bij de eerste Moto 360, die was namelijk niet bepaald dun. Het kan optisch bedrog zijn dus we moeten het definitieve oordeel nog even afwachten. Duidelijk is in ieder geval wel dat er flink wat opties bijkomen. Die worden mede mogelijk gemaakt door de eenvoudiger te vervangen bandjes.

Moto 360 2nd genMotorola Moto 360 2nd gen black

Iets wat in ieder geval gebleven is is de zwarte balk onderin het scherm (zogenaamde 'flat tire'). Terwijl het bijvoorbeeld LG met de Watch Urbane en Huawei met de Watch wel lukt om een volledig rond scherm in een horloge te plaatsen blijkt Motorola nog steeds moeite te hebben. Wanneer Motorola de nieuwe Moto 360 officieel aankondigt is onduidelijk. Dat ze er nu openlijk mee over straat lopen is misschien een signaal dat dat niet heel lang meer gaat duren.

Via: Reddit.com


Prijsvergelijker Motorola Moto 360
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
Black
€ 209,95 € 209,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto 360


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel