Motorola lekt zelf opvolger Moto 360


De Motorola Moto 360 was één van de populairste Android Wear-horloges toen hij werd aangekondigd. Dat was in maart 2014 en het duurde tot september voordat hij in de verkoop ging. Tijd dus voor een opvolger.

De opvolger van de Moto 360 lijkt erg op de huidige Moto 360. Datzelfde geldt jammerlijk voor de zwarte balk onderin het scherm. Verder lijkt de bedieningsknop aan de zijkant wat naar boven te zijn opgeschoven en lijkt er een ander systeem te zijn om de polsbandjes te bevestigen. Mogelijk ondersteunt de volgende Motorola Moto 360 standaard 22mm bandjes.

Dit nieuwe ontwerp is trouwens geplaatst op Motorola's eigen Twitter-account. Die tweet is inmiddels verwijderd maar Droid-Life heeft een kopie gemaakt. Het gaat om een computerrender en het is dus mogelijk dat dit afwijkt van het uiteindelijke ontwerp. Er zijn al eerder geruchten opgedoken over de nieuwe 360. Zo zou het scherm een hogere resolutie krijgen en komen er diverse bandjes voor uit, waaronder van leer. Dat lijkt dus te stroken met deze video.


Prijsvergelijker Motorola Moto 360
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
Leather Black
€ 209,95 € 209,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto 360


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel