“Achterkant HTC Aero (A9) toont sterke gelijkenissen met iPhone 6”

· 1 reactie


"If you can't beat them, join them!" Dat moeten ze bij HTC gedacht hebben toen ze deze Aero ontwierpen. Een uitgelekte afbeelding van de vermoedelijke HTC Aero doet ons sterk denken aan een telefoon van een fabrikant die wel succesvol is.

Het kan de belichting zijn maar als we niet beter zouden weten dan zien we hier een iPhone 6 in. Ja de camera zit in het midden waardoor je vinger er in theorie minder snel voor kruipt, maar verder lijkt het als twee druppels water. Nu maakt HTC al langer metalen telefoons maar dit ontwerp toont wel erg weinig inspiratie. Als dit tenminste het uiteindelijke ontwerp is.

HTC Aero A9 achterkantApple iPhone 6 achterkant silver
Zoek de verschillen!

HTC heeft nog voor 2015 een nieuw vlaggenschip gepland staan, mogelijk deze Aero. Een definitieve naam heeft dat toestel nog niet, mogelijk wordt het 'A9' al is de naam 'O2' ook al voorbij gekomen. Eerder opgedoken renders lijken in het niet op deze nieuwe afbeelding. Het is dus nog even afwachten voordat we conclusies kunnen trekken. De geruchten lijken het wel eens over de specificaties; een 5,5 inch groot Quad HD-scherm, 4 GB aan werkgeheugen en een MediaTex Helio X20 bestaande uit 10 kernen. De camera zou uitkomen op 20 megapixel. HTC zou het toestel naast de One M9 willen voeren en het gaat dus niet om z'n vervanger.

Bron: Mobipicker.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel