Persfoto’s Acer Liquid Z630 lekken voor aankondiging uit


Acer kondigt komende IFA enkele nieuwe telefoons aan waaronder vermoedelijk de Liquid Z330, Z530 en Z630. NieuweMobiel.NL heeft de officiële persfoto's van één van die in handen gekregen; de Liquid Z630. Bovendien kent de batterij een handig trucje.

Het gaat om een typische Liquid-telefoon met vele rondingen en een achterkant die voorzien is van een patroon voor extra grip. De Liquid Z630 krijgt een 5,5 inch IPS-scherm met HD-resolutie, een 8 megapixel camera en een eveneens 8 megapixel grote selfiecamera met groothoeklens. Die camera kan via spraak bediend worden zodat je met het roepen van "kaas" een selfie kunt schieten

Acer Liquid Z630

Onder de motorkap vinden we een 64-bits processor van MediaTek op vermoedelijk 1,3 GHz. Eerder al lekte uit dat de Acer Liquid Z630 vermoedelijk geschikt is voor 4G. Bijzonder is verder de 4.000 mAh grote batterij. Die batterij is zo groot dat Acer het mogelijk heeft gemaakt om er andere telefoons via een USB-kabeltje mee op te laden.

Acer Liquid Z630 extern opladen

De Acer Liquid Z630 komt mogelijk als Duo-uitvoering in Nederland uit. De verwachte verkoopprijs ligt net onder de 200 euro. Acer heeft twee uitvoeringen beschikbaar; één in het zwart en één in het zilver. Of ook beide kleuruitvoeringen hier beschikbaar komen is nog afwachten. De aankondiging van dit toestel staat gepland voor de IFA-beurs die begin september in Berlijn plaatsvindt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel