Nog een afbeelding van HTC Aero gespot, ditmaal naast een iPhone 6 - Update

· 6 reacties


Gister lekte er al een afbeelding uit van de HTC Aero. Toen verbaasden we er ons nog over hoeveel het toestel leek op de iPhone 6. Even dachten we nog dat het om een slechts Photoshop ging maar het lijkt toch echt te gaan gebeuren.

Als je niet beter weet dan zou je denken dat HTC hem helemaal kwijt is. Wat bezielt een gerenomeerd telecombedrijf om het ontwerp van een andere fabrikant te kopiëren? Natuurlijk zijn er verschillen en natuurlijk kopieert iedereen elkaar maar is het nou zoveel moeite om iets anders te verzinnen? We hopen van harte dat dit niet het uiteindelijke ontwerp gaat worden, al was het maar om de geloofwaardigheid van HTC overeind te houden.

HTC Aero A9 vergelijking met iPhone 6

Ergens hopen we van harte dat dit nieuwe lek niet klopt. Dat het imitatie is of dat het om een prototype gaat die uiteindelijk geschrapt is. HTC heeft het al moeilijk genoeg en als we daar ook nog schaamteloos kopiëren aan moeten toevoegen zou het wel heel erg worden. De Aero komt vermoedelijk dit jaar nog als de A9 op de markt. Het toestel moet los naast de One M9 bestaan en nog een deel van de omzet redden.

HTC Aero voorkant

Update: Inmiddels lijkt er ook een foto binnen te zijn van de voorzijde. En deze toont ook sterke overeenkomsten met de iPhone 6. Eerder al lekte uit dat HTC een 2.5D fontpaneel wou toepassen.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel