Sony hint op telefoon met betere autofocus


Sony heeft op haar Engelse Twitter-pagina een teaser geplaatst van een Xperia-telefoon met betere autofocus. Deze zal op 2 september worden aangekondigd, het moment dat de IFA-beurs in Berlijn begint. Mogelijk gaat het om de Xperia Z5.

Er staan inderdaad enkele nieuwe Xperia-telefoon gepland voor september waaronder de Z5 en de Z5 Compact. Het is goed mogelijk dat Sony deze voorzien heeft van haar nieuwe camerasensor, dezelfde als het in de Xperia M5 heeft geplaatst. Dat is een exemplaar met een 21,5 megapixel sensor en 192 punten phase detection autofocus. Die belooft een razendsnelle autofocus, zelfs in het donker.

Sony focus ifa15

Dat lijkt te kloppen met deze teaser. Ook daar zien we iemand een foto nemen in het donker. Overige eigenschappen van de Sony Xperia Z5 zouden zijn een vingerafdrukscanner in de zijkant en mogelijk een nieuwe naam. De naam S60 en S70 gaan namelijk ook rand al zouden dat ook de officiële typenummers kunnen zijn. Alles zal volgende week woensdag duidelijk worden als Sony haar IFA-persconferentie houdt. Uiteraard gaan we daar hier over berichten.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel