Video toont opstartende Apple iPhone 6s


Iemand heeft enkele onderdelen van de nieuwe Apple iPhone 6s in elkaar gezet en geprobeerd op te starten. Erg ver komt hij niet maar we krijgen wel een beeld van de diverse nieuwe componenten waaruit de iPhone 6s opgebouwd is.

De aankondiging van de iPhone 6s komt dichterbij. Inmiddels moet de productie van Apple's nieuwe iPhone op volle productie zijn en dat betekent dat het aantal lekken per uur toeneemt. Ditmaal krijgen we een kijkje in de logic board en het beeldscherm. Op die eerste zien we ook goed de nieuwe Apple A9-processor.

Apple heeft nog geen uitnodigingen verstuurd maar algemeen aangenomen wordt dat dit 9 september gaat gebeuren. Op die datum zal Apple de iPhone 6s officieel aankondigen en een week later liggen de eerste exemplaren in de winkel. Vermoedelijk niet in Nederland maar wel in buurland Duitsland. Nieuw aan de iPhone 6s zal in ieder geval de materiaalkeuze zijn. Om buig-problemen ditmaal voor te blijven zal het nieuwe 7000 Series aluminium gebruikt worden. Ook krijgt het toestel vermoedelijk een nieuwe 12 megapixel camera en zal het touchscreen voorzien worden van Force Touch. Hierbij kan het verschil in druk waarnemen. Ook wordt rekening gehouden met een groter werkgeheugen van 2 GB en sneller 4G.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel