Render toont nieuwe Motorola Moto 360L en 360S


Een nieuwe render is de beste die we tot nu toe hebben gezien van de nieuwe Moto 360 2015. Het horloge komt in twee formaten uit; een 360L (Large) en 360S (Small). Een aankondiging zou nu wel eens snel kunnen komen.

We zien de laatste tijd steeds vaker afbeeldingen van de opvolger van de Moto 360. Mogelijk is dat omdat Motorola het horloge snel wil aankondigen. Bovendien is de eerder genoemde 360 is uit de handel genomen. Een aankondiging zou al deze week kunnen volgen op de IFA-beurs in Berlijn.

Motorola Moto 360 2015

Bovenstaande afbeelding werd geplaatst op de Twitter-pagina van Evan Blass, beter bekend als @evleaks. In het plaatje is de zogenaamde flat tier nauwelijks zichtbaar. De balk onderin het scherm huisvest electronica voor het touchscreen en was het meest bekritiseerde onderdeel van de oorspronkelijke Motorola Moto 360. Het model voor dit jaar onderscheidt zich voornamelijk vanwege de eenvoudig(er) verwisselbare bandjes. Ook zit de bedieningsknop iets hoger van voorheen. Qua overige specificaties zullen we moeten afwachten tot z'n officiële lancering. Zoals gezegd kan dat wel eens snel gebeuren.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws