Diverse BlackBerry Venice foto’s tonen hele toestel


Er is een serie foto's van de onaangekondigde BlackBerry Venice verschenen die een goed beeld geven van het eerste Android-toestel van het bedrijf. Dat BlackBerry al langer bezig is met een high-end slider was bekend. Details worden nu ingevuld.

Eerder al bleek deze Venice over high-end specificaties te beschikken. Zo is het 5,4 inch grote beeldscherm gebogen net als de S6 edge van Samsung en draait het een Quad HD-resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Eenmaal opengeschoven treffen we een volledig toetsenbord aan. Ondanks dat mechanisme heeft BlackBerry toch nog kans gezien een minstens 3.000 mAh grote batterij te plaatsen. Mogelijk is deze nog groter.

BlackBerry Venice front leftBlackBerry Venice front left openBlackBerry Venice rear cameraBlackBerry Venice topBlackBerry Venice rear openBlackBerry Venice front openBlackBerry Venice front open screen on

Achterop zit een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie en dubbele LED-flitser. Binnenin zou verder een Snapdragon 808 draaien met zes kernen en Adreno 418 GPU. Deze chip krijgt de beschikking over 3 GB aan werkgeheugen. En ondanks dat deze BlackBerry Venice onder Android draait zou de beveiliging wel vergelijkbaar zijn met het BlackBerry OS-platform. Het toestel zou al in november in de winkels moeten liggen. Naast deze Venice zou BlackBerry ook werken aan een Android-versie van de Passport Silver Edition. Die wordt echter pas laat volgend jaar verwacht.

Bron: Tinhte.vn


Prijsvergelijker BlackBerry Passport Silver Edition

Toon alle aanbiedingen van de BlackBerry Passport Silver Edition


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel