Alle 3 varianten Sony Xperia Z5 verschijnen in video


Het is inmiddels wel duidelijk dat het Sony niet gelukt is om de nieuwe Z5-serie geheim te houden tot 3 september. Dan wordt het trio officieel aangekondigd maar nu al ligt alles open en bloot op straat. Zo ook deze video.

Vaak zien we dat de pers voordat een telefoon officieel wordt aangekondigd al even mag spelen met het product. Dat is om nieuwsberichten en video's alvast klaar te hebben. Soms lekken die van te voren uit en dan ligt het hele geheim op straat. Zo ook met de Xperia Z5, Z5 Compact en de Z5 Premium. In een bijna drie minuten durende video wordt het nieuwe trio van Sony alvast uitvoering gedemonstreerd.


Zet je geluid zachter!

Alle drie krijgen Sony's nieuwe 23 megapixel camera met snelle autofocus. Ook de vingerafdrukscanner in de zijkant zien we bij alle drie terug. Interessant is om te zien dat Sony het aloude ontwerp trouw blijft waardoor deze nieuwe modellen een meer evolutionaire verbetering zijn. Qua overige specs moet je denken aan een HD-scherm voor de Z5 Compact, een Full HD-scherm voor de Z5 en een nieuw 4K-scherm voor de Z5 Premium. Sony kondigt alle drie aan op 3 september tijdens de IFA in Berlijn.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel