Nieuwe Motorola Moto 360 komt in kleinere variant


Er zijn weer nieuwe verse foto's binnen van de opvolger van de Moto 360. Het horloge komt in twee formaten (Moto 360S en 360L) zo lijkt op één van de foto's. Los daarvan past Motorola slechts kleine wijzigingen toe.

Zo krijgt de opvolger van de Moto 360 een nieuw systeem om bandjes te bevestigen en schuift de knop aan de zijkant iets op. Grootste wijziging is dus dat er een nieuw formaat bij komt. Qua naamgeving komen we dan vermoedelijk uit op Moto 360S en Moto 360L. De 'S' zal dan vermoedelijk voor Small staan en de 'L' voor Large.

Motorola Moto 360SMotorola Moto 360L

Uit eerdere foto's bleek al dat de zwarte balk onderin het scherm blijft, de zogenaamde Flat Tire. Doordat Motorola een nieuw systeem toepast waarmee de bandjes bevestigd kunnen worden kun je eenvoudiger wisselen. Hierdoor ontstaan talloze combinaties waardoor je het Android Wear-horloge beter kunt personaliseren. Een soortgelijke strategie paste Pebble al eerder toe. Gelet op de hoeveelheid beeldmateriaal van de laatste tijd is het niet ondenkbaar dat Motorola de nieuwe Moto 360S en 360L tijdens de IFA begin september zal aankondigen.

Foto's: Facebook.com en Weibo.com


Prijsvergelijker Motorola Moto 360
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
Black
€ 209,95 € 209,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola Moto 360


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel