3D-render toont mogelijk Samsung Galaxy Note 7


De eerste grote lancering van een vlaggenschip is toch wel de volgende Galaxy Note van Samsung. Er is des te meer reden om hiernaar uit te kijken, de Note 7 komt namelijk vermoedelijk ook naar Nederland.

We zullen het voorlopig moeten doen met deze 3D-renders die Techconfigurations op basis van de laatste geruchten in elkaar gezet heeft. We zien een telefoon die grotendeels op de Galaxy S7 edge lijkt, maar dan met een ingebouwd pennetje. Dat die twee toestellen op elkaar lijken is ook geen verrassing, Samsung behaalt met de S7 edge momenteel grote successen. In sommige markten verkoopt die zelfs beter dan de reguliere S7.

Er zijn wat tegenstrijdige geruchten of er naast deze gebogen versie ook een platte uitvoering komt. De laatste stand van zaken is niet maar het is afwachten. Verwacht wordt dat de Galaxy Note 7 zal worden uitgerust met een 5,8 inch gebogen Quad HD-scherm, de nieuwste Snapdragon-processor van Qualcomm (Snapdragon 823), 6 GB aan RAM-werkgeheugen, en de bekende 12 + 5 megapixel camera met f/1.7 lens. De Note 7 wordt waarschijnlijk de eerste Galaxy-telefoon van Samsung met een USB Type-C poort. Daarbij maakt het niet uit hoe je de oplaadkabel erin steekt. De eerst mogelijke aankondigingsdatum is 2 augustus al moet Samsung die datum nog wel officieel bevestigen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel