Volledig zwarte iPhone komt mogelijk terug


Onlangs nog dook het gerucht op dat de iPhone 7 in plaats van een grijze uitvoering een blauwe variant zou krijgen. Nu moeten we dat gerucht mogelijk bijstellen. De blauwe tint wordt mogelijk veel donkerder, mogelijk zelfs helemaal zwart.

Apple speelt niet graag met de kleuren van haar iPhone. Het assortiment is al tijden zo conservatief als maar kan zijn. Zelden komt er een nieuwe kleur bij en nog sporadischer worden kleuren vervangen. Toch lijkt de Space Grey-uitvoering het veld te moeten ruimen, onduidelijk is echter nog wat ervoor in de plaats terug komt. Of het wordt Space Black, óf het wordt Deep Blue. Duidelijk is wel dat de tint veel donkerder wordt. De overige kleuren Silver, Gold en Rose Gold blijven vermoedelijk onaangeroerd.

Apple Space Srey
De ene Space Grey is de andere niet

Space Grey gaat trouwens nog niet eens zo lang mee. Het werd samen met de iPhone 5s geïntroduceerd in 2013. De kleuruitvoering zien we ook bij andere producten waaronder de Apple Watch, al is die daar vele malen donkerder. Naast geruchten over een nieuwe kleur voor de iPhone 7 gaan er geruchten over het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting en grotere cameramodule. Diverse media melden verder weinig ingrijpende verschillen. Die worden pas in 2017 verwacht.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Black
€ 190,00 € 190,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Black
€ 309,95 € 309,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel