“Honor 8 met dubbele 12 megapixel camera komt 11 juli”


Er staat voor maandag 11 juli een lancering gepland van Honor. Het zou hoogstwaarschijnlijk gaan om de Honor 8 die gekenmerkt wordt door z'n dubbele 12 megapixel camera en vingerafdrukscanner. Ook een laag prijskaartje wordt verwacht.

Honor timmert als budget-merk van Huawei flink aan de weg. De modellen zijn veelal spotgoedkoop en toch redelijk uitgebreid. De Honor 8 is hierin geen uitzondering. Met een 5,2 inch Full HD-scherm, dubbele 12 megapixel camera, 8 megapixel selfiecam, vingerafdrukscanner en een octa-core processor zit het qua eigenschappen wel goed bij de Honor 8.

Honor 8 witgoud

Daar houdt het trouwens niet op. Zo zal de Honor 5 vermoedelijk via USB Type-C opgeladen kunnen worden. Zoals vandaag de dag gebruikelijk kan dat snel gebeuren al is nog onduidelijk met welke techniek dit precies gebeurt. Huawei heeft wel een eigen snellaad-techniek in huis genaamd Smart Power. Ook de Honor 8 wordt gewoon in Nederland verwacht, als hij eenmaal officieel is. De Honor 7 is hier immers ook gewoon verkrijgbaar. Prijzen zullen daar vermoedelijk mee vergelijkbaar zijn. Denk dus aan een bedrag van rond de 350 euro. Er komen varianten met 32, 64 en 128 GB aan opslaggeheugen en die laatste krijgt mogelijk een Quad HD-scherm. Het ligt alleen niet voor de hand dat dat model ook hier naartoe komt.

Fotos: Tenaa


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel