LG G7 ThinQ duikt in het echt op


Het lijkt er op dat het LG niet meer zoveel uit maakt dat het toestel in het wild rondslingert. LG's nieuwste vlaggenschip voor 2018 duikt namelijk nu al zelfs in het echt op. Sterker nog, iemand heeft het toestel al gespot op een Koreaanse markt. Dan gaan bij ons de alarmbellen wel af trouwens.

Want gaat het hier dan om een echt LG-product, dat geheel tegen de bedoeling en regels in vroegtijdig in de verkoop gaat? Of gaat het om een Chinese kloon die op basis van alles wat tot op heden is uitgelekt een vergelijkend product heeft uitgebracht. Een kloon dus. We weten het simpelweg niet. Wel lijkt het toestel op eerste gezicht overeen te komen met wat tot op heden over de LG G7 ThinQ is uitgekomen.

LG G7 ThinQ

Er even van uit gaande dat dit daadwerkelijk de G7 ThinQ is, en dit het eerste toestel is dat LG met een notch uitrust valt die niet meteen op. Dat komt omdat LG blijkbaar een verhullende stand introduceert. Iets soortgelijks deed Huawei eerder op de P20 en P20 Pro. Dat lijkt een zwaktebod; óf je bent trots op die notch óf je laat hem helemaal achterwege en je verzint maar wat anders. De aanwezigheid van een notch zorgt er trouwens wel voor dat het scherm aan de bovenkant lekker dicht tegen de rand aan zit. Dat kan niet gezegd worden van de onderkant, waar nog altijd een significante balk te zien is.

Relatief lage verkoopprijs

Inmiddels is er ook nieuws over de verwachte adviesprijs van de LG G7 ThinQ. Waar veel andere fabrikanten al maar duurdere smartphones uitbrengen en de grens van 1000 euro inmiddels gepasseerd zijn is het LG die juist dit jaar juist op prijs wil concurreren. Volgens een nieuwe bron zou het toestel een adviesprijs meekrijgen van 'slechts' 680 euro. Dat is flink goedkoper dan de V30 destijds in het begin voor 900 euro over de toonbank ging. Ook de LG G6 was na introductie duurder; die kostte toen 750 euro. LG kondigt de G7 ThinQ woensdag 2 mei aan in New York.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel