Nieuwe renders verschenen van jubileum Apple iPhone 8


Er zijn renders op basis van CAD-tekeningen verschenen die fabrieken gebruiken om producten te maken. In dit geval de iPhone 8. Natuurlijk moet je zoiets altijd voorzichtig benaderen want het is nog lang niet tijd voor nieuwe iPhones.

Toch mag je verwachten dat Apple het ontwerp van de iPhone 8 redelijk klaar heeft. Fabrieken zoals Foxconn die straks de iPhone 8 in elkaar moeten schroeven willen ook weten waar ze aan toe zijn en hierop hun productproces in te richten. Op basis van deze tekeningen weten we bijvoorbeeld dat de volgende iPhone afmetingen heeft van 143,5 x 70,9 x 7,7 millimeter. Dat zit zo'n beetje tussen de huidige iPhone 7 en 7 Plus in.

Deze behuizing zou volgens de geruchten groot genoeg moeten zijn voor een 5,8 inch OLED-scherm. Dit scherm zal aan beide kanten de rand raken en ook boven en onder het scherm moet minimaal ruimte zijn voor een rand, ongeveer vergelijkbaar met de LG G6. Verder opvallend aan het ontwerp is de sterk afgeronde zijkanten. Dit moet een soort ode zijn aan de eerste generatie iPhones die een soortgelijk ontwerp kenden. Het is de 10e verjaardag van de iPhone dus een eerbetoon is op z'n plaats. Nog altijd steekt de cameramodule uit, flink ook dit keer. En omdat die nog altijd in een hoek zit zal hij straks lekker wiebelen als je hem neerlegt. De achterzijde lijkt van glas te zijn gemaakt. We zien hier geen vingerafdrukscanner zoals bij sommige andere geruchten. Apple kan een manier gevonden hebben om deze onder het glas te verwerken. Duidelijkheid daarover zal in september komen wanneer Apple traditioneel haar nieuwe iPhones aankondigt.

(via)


Prijsvergelijker Apple iPhone X
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
64 GB Space Grey Refurbished
€ 202,00 € 202,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone X


Prijsvergelijker Apple iPhone 7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
32 GB Silver
€ 286,00 € 286,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel