LG X power2 vanaf deze maand in de winkels


LG kondigde de X Power 2 in februari van 2017 aan tijdens het Mobile World Congress. Bijzonder aan het toestel is z'n indrukwekkende batterij van maar liefst 4500 mAh groot. Daarmee moet hij het bijzonder lang uithouden. Hij wordt nog deze maand verwacht.

Net als het uithoudingsvermogen van de X power2 heeft het lang geduurd voordat LG ermee kwam. We wachten immers al een paar maanden. De opvolger van de oorspronkelijke X power krijgt een nog grotere batterij mee die volgens LG een heel weekend mee gaat. Handig voor wie z'n oplader vergeet mee te nemen. Opvallend; LG Nederland maakt nog nergens melding van de LG X Power 2 maar hij wordt wereldwijd wel vanaf mei 2017 uitgerold. Helaas hebben we nog nergens webwinkels gevonden waar hij alvast als pre-order te koop wordt aangeboden.

LG X Power2 op tafel
Heel weekend weg op 1 lading

Naast een grotere batterij heeft LG een licht groter scherm toegepast; 5.5 tegen 5,3 inch vergeleken met z'n voorganger. Verder zijn de gelijkenissen vooral erg groot. Binnenin draait een MediaTek-processor die bestaat uit acht kernen. Als LG de prijs onder de 250 euro weet te houden dan hoef je voor dit toestel geen inkomenstoets te doen wil je er een abonnement bij afsluiten. Dat vermoeden we wel want de voorganger van de LG X Power 2 kwam voor 200 euro in de winkels te liggen. Geïnteresseerd in dit toestel? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor de toestelreminder, je krijgt dan eenmalig een e-mail zodra hij in de winkels ligt.


Prijsvergelijker LG X power2

Toon alle aanbiedingen van de LG X power2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel