LG kondigt X power2 aan met 4.500 mAh grote batterij


LG heeft een opvolger uitgebracht voor de X power. Dat toestel kende al een opvallend hoge batterijcapaciteit van 4.100 mAh. De X power2 doet daar een schepje bovenop, al mag dat ook wel gezien z'n iets grotere scherm.

LG's X-serie zijn betaalbare mid-range modellen met zeker één onderscheidende factor. Bij de X power2 is dat overduidelijk z'n forse batterij. Met een capaciteit van 4.500 mAh bevindt de LG X power2 zich duidelijk bovenaan het lijstje met smartphones met grootste uithoudingsvermogen. Volgens LG kun je er 15 uur mee video kijken of 18 uur mee surfen. Die grote batterij komt verder ook van pas want het beeldscherm is 0,2 inch groter dan z'n voorganger de X power.

LG X power2 in de kleur Black Titan
LG X power2 in de kleur 'Black Titan'

De introductie van de X power2 komt vlak voor het Mobile World Congress in Barcelona. Daar introduceren telefoonfabrikanten traditiegetrouw hun nieuwe line-up voor de eerste helft van het jaar. LG heeft het toestel naast een dikke batterij voorzien van een 5,5 inch HD-scherm, 13 megapixel camera met Zero Shutter Lag en een 5 megapixel selfiecam met groothoeklens en eigen flitser. LG brengt de X power2 vanaf maart uit maar dan wel eerst in de VS. Europa volgt kort daarop. Verwacht hem in de kleuren Black Titan, Shiny Titan, Shiny Gold en Shiny Blue in de winkels. Tegen welke prijs is nog onbekend.


Prijsvergelijker LG X power2

Toon alle aanbiedingen van de LG X power2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel