Apple iPhone 8

Apple iPhone 8 (A1863)
Apple iPhone 8 achterkant grijs
Apple iPhone 8 achterkant goud
Apple iPhone 8 achterkant zilver
Apple iPhone 8 goud overzicht
Apple iPhone achterkant rood

64 GB
128 GB
256 GB

Plus- en minpunten Apple iPhone 8

 • Vertrouwd uiterlijk, ditmaal van glas
 • Camera voorzien van betere stabilisatie
 • Krachtige A11 Bionic-processor zorgt voor snelheid
 • Draadloos op te laden
 • Ietwat saai

Prijs Apple iPhone 8 los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
GSMWEB.nl
64 GB Gold Refurbished
€ 148,00 € 148,00   Bekijk
reBuy
64 GB Grey Refurbished
€ 160,99 € 160,99   Bekijk
Belsimpel
64 GB Black Refurbished
€ 169,00 € 169,00   Bekijk
Smart2have
64 GB Grey Refurbished
€ 169,00 € 169,00   Bekijk
Azerty
64 GB Gold
€ 185,01 € 185,01   Bekijk
iUsed.nl
64 GB Space Grey Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
Swoop
64 GB Space Grey Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
Mobiel.nl
64 GB Silver
€ 269,00 € 269,00   Bekijk
Mobiel.nl
64 GB Silver Zo goed als nieuw
€ 269,00 € 269,00   Bekijk

Prijsverloop

Prijsverloop van de Apple iPhone 8

Reviews over de Apple iPhone 8

10
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“fijne ervaring ermee”

·

 • ziet er leuk uit
 • makkelijk in gebruik
 • vingerafdruk
 • de camera is goed

ik vind de iphone goed omdat het makkelijk in gebruik is, de camera is ook goed

0 0

“goed mee om te gaan”

·

 • ik vind hem er mooi uitzien
 • de camera is goed
 • ik vind het fijn dat je er met een vingerafdruk inkomt
 • soms ietwat traag (ligt niet aan hoeveelheid apps/foto's)

ik gebruik hem nu al een tijdje en ik vind hem fijner dan de samsung die ik ervoor had omdat het makkelijker in gebruik is en kleiner, sommige mensen kunnen dit juist vervelend vinden maar ik vind het juist prettig.

0 0

Alle Apple iPhone 8 reviews


Beschrijving van de Apple iPhone 8

De Apple iPhone 8 is alweer de 10e generatie iPhones en alhoewel hij tegenover de gelijktijdig aangekondigde iPhone X wellicht wat magertjes oogt is het wel de iPhone voor de massa. Bovendien delen beide telefoons veel van dezelfde eigenschappen en zelfs componenten. Wat dat allemaal in de praktijk betekent gaan we zo goed mogelijk proberen uit te leggen.

Vertrouwd uiterlijk, ditmaal van glas

De iPhone 8 lijkt erg op de iPhone 7 van het jaar daarvoor. Ditmaal beschikt hij echter over een glazen achterkant die volgens Apple het sterkste glas ooit in een smartphone is. Die twee glasplaten worden bij elkaar gehouden door een stevige rand van aluminium in een bijpassende kleur. Deze houdt het geheel zo stevig bij elkaar dat de iPhone 8 net zo waterbestendig is als voorheen. Ook stof houdt hij prima buiten de deur. Een voordeel van die glazen achterkant is dat de iPhone nu geschikt is om draadloos op te laden. Echt snel gaat dit niet, vooral in vergelijking met via een kabel. Bovendien moet de iPhone redelijk uitgelijnd op de oplader liggen wil het allemaal werken. Toch is het in de praktijk erg handig, vooral op het nachtkastje. Niet meer friemelen met een snoertje dat bovendien snel stuk gaat en duur is om te vervangen.

Apple iPhone 8 goud overzicht

Professionele belichting

Je mag de Apple iPhone 8 een bescheiden update noemen van de iPhone 7 van vorig jaar. Nieuw is dat de camera van dit kleinere 4,7 inch model nu voorzien is van optische beeldstabilisatie. Dat was het jaar daarvoor nog alleen besteed aan het veel duurdere Plus-model. Voordeel van optische beeldstabilisatie is dat het scherpere foto's oplevert, ook in het donker. Ook nieuw maar dan in de vorm van een functie is Portretbelichting. Dat is een uitbreiding van de portretmodus die Apple met de iPhone 7 introduceerde. Met Portretbelichting (ook wel Portret Lighting) schiet je foto's die zo uit een fotostudio rollen. Met een volledige zwarte achtergrond bijvoorbeeld.

Belangrijkste Apple iPhone 8 specificaties

 • Handzaam 4.7 inch Retina HD-scherm met True Tone
 • Verbeterde 12 megapixelcamera met optische beeldstabilisatie
 • Ongekend krachtige A11 Bionic-processor van Apple zelf
 • Razendsnel onderweg snel mobiel internetten via 4G
 • 7 megapixel FaceTime HD-camera voor selfies en videobellen
 • Verkrijgbaar in 64 en 256GB aan opslag
 • Spat, water- en stofbestendig (IP67 volgens de IEC-standaard 60529)

Eervolle vermelding voor A11 Bionic

Ook noemenswaardig is de ingebouwde A11 Bionic-processor. Apple maakt die zelf en het is natuurlijk de snelste en krachtigste processor van Apple ooit. Belangrijker is dat hij vooral slimmer is geworden. Zo helpt de processor betere foto's te maken door brute rekenkracht in te zetten. Ook maakt hij diverse Augmented Reality-toepassingen mogelijk. Richt met je camera op de wereld en virtuele objecten of figuren worden toegevoegd. Verwacht binnenkort een stortvloed van AR-apps en games die erg realistisch zijn. Het zijn allemaal stuk voor stuk kleine verbeteringen die misschien van zichzelf niet zo spannend zijn. Een iPhone 7 upgraden naar een iPhone 8 klinkt daarom niet zo logisch, kom je echter van een oudere iPhone dan is de iPhone 8 niet alleen een goede maar ook de logische keuze.


De Apple iPhone 8 in het nieuws

ts iPhone 6 Battery Ifixit

Apple geeft langzamer maken oude iPhone toe: feature geen bug

Telefoonnieuws ·

De pleuris is uitgebroken in iPhone-land nadat Apple tegenover The Verge heeft toegegeven oudere iPhones bewust langzamer te maken. Daar heeft het overigens een goede reden voor. Toch zijn veel fanboys op Twitter en andere social media helemaal over de rooie.

Na het uitkomen van een nieuwe iOS-versie zien we steevast het aantal zoekopdrachten op "langzame iPhone" sterk toenemen. Het gerucht dat Apple dit bewust doet om de verkoop van nieuwere iPhones te stimuleren ging al langer, er was alleen geen bewijs voor. Dat is er nu wel. iPhones met een oudere batterij worden opzettelijk langzamer gemaakt. Apple doet dit volgens een verklaring aan The Verge niet om gebruikers te pesten en verkopen te stimuleren, maar om een heel andere valide reden. Toch wantrouwen mensen het verhaal en hekelen het niet transparant zijn hierover.

iPhone batterij vervanging
Batterij oude iPhone vervangen loont

In iPhones zitten lithium-batterijen. De capaciteit daarvan neemt naar verloop van tijd af. Dat is de reden waarom oudere telefoons sneller leeglopen dan nieuwe. Dit is een nadelige eigenschap van lithium. Telefoons, dus niet alleen iPhones, vragen niet altijd hetzelfde van een batterij. Er zijn piekmomenten en vooral wanneer een batterij koud is of een kleinere capaciteit kent kan een iPhone spontaan uitvallen. Dat is een veiligheidsmaatregel. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen schroeft Apple de processorsnelheid terug, soms met wel meer dan de helft. Hier was het al mee begonnen met de iPhone 6 en 6s maar sinds iOS 11.2 valt ook de iPhone 7 hieronder. Hoe ouder de batterij van die iPhone, hoe langzamer hij wordt.

Veel openstaande vragen

De vraag rijst wel of het langzamer maken in verhouding staat met de overlast die gebruikers zouden ervaren van het spontaan uitvallen van de oudere iPhone. Ook wordt afgevraagd of er geen andere manieren te verzinnen zijn om met die piekbelasting om te gaan zonder de telefoon altijd te moeten knijpen. Moeten gebruikers niet gewoon de mogelijkheid krijgen dit aan of uit te zetten? Waarom komt Apple nu pas met de bevestiging oudere iPhones langzamer te maken? Er mag dan wel een erg goede reden zijn waarom Apple dit doet, veel mensen hadden liever wat meer transparantie gewild. We weten nu inmiddels door dit alles wel dat een nieuwe batterij in een oude iPhone flink wat verschil kan maken. Misschien toch het overwegen waard.

Foto: iFixit

 • Tags:
 • apple
 • batterij
 • iphone
 • langzaam

ts Ios 11 Autocorrect I

iOS 11.1 heeft moeite met letter ‘i’

Opmerkelijk ·

Het toetsenbord onder iOS versie 11.1 bevat een vreemde en vervelende bug waardoor de letter 'i' automatisch vervangen wordt door een A gevolgd door een omkaderd vraagteken. Apple werkt aan een fix en komt intussen met een tijdelijke oplossing.

Misschien dat Nederlandse gebruikers met een iPhone 8 of X en iOS 11.1 het nog niet gemerkt hebben. Dat komt omdat in onze taal een enkele 'i' niet vaak voorkomt in een zin. Dat geldt natuurlijk niet voor Engels sprekende gebruikers die met 'I' zichzelf bedoelen. Wie een enkele 'i' intikt krijgt als suggestie A? voorgeschoteld. Corrigeer je dat niet dat worden al je i's vervangen door die vreemde tekencombinatie.

iOS 11 Autocorrect I
Bug in iOS 11; Apple's meest geavanceerde besturingssysteem

Apple heeft de bug inmiddels erkend en meldt dat zowel gebruikers met een iPhone, iPad als iPod Touch er last van hebben. Mits ze iOS 11.1 draaien tenminste. Aan een update wordt dus gewerkt maar mocht je zolang niet willen wachten dan heeft Apple een tijdelijke oplossing. Intussen wordt er vrolijk op los gespeculeerd wat de oorzaak van het probleem zou kunnen zijn. Mogelijk komt het door het zelflerende karakter van het QuickType toetsenbord in iOS 11.1. Mogelijk heeft het zichzelf toch iets verkeerds aangeleerd. We hoeven ons voorlopig dus geen zorgen te maken dat de machines de wereld overnemen.

 • Tags:
 • autocorrect
 • bug
 • ios
 • ios11

ts iPhone 8

Apple slaat versie over met komst iPhone 8 en 8 Plus

Telefoonnieuws ·

In plaats van een iPhone 7s en 7s Plus kondigde Apple tijdens haar speciale najaarsevent de iPhone 8 en iPhone 8 Plus aan. Beide telefoons zijn erg herkenbaar maar zijn ditmaal voorzien van een glazen achterkant zodat ze draadloos opgeladen kunnen worden.

Ondanks de nieuwe glazen achterkant voor de iPhone 8 en 8 Plus is hij nog altijd waterdicht. Beide telefoons lijken niet alleen erg op hun voorgangers, ook qua specificaties zijn ze dat. We zullen voor de verschillen echt dieper moeten graven. De echte innovatie zit diep binnenin beide toestellen en wel in de vorm van Apple's eigen A11 Bionic-processor. Deze nieuwe krachtiger processor biedt nieuwe mogelijkheden die voorheen niet bestonden.

Apple iPhone 8 draadloos laden

Deze extra rekenkracht komt met name van pas bij Augmented Reality (AR). Apple zet sterk in op deze techniek en niet op de tegenhanger Virtual Reality waarbij vaak een bril op moet. Met Augmented Reality wordt de werkelijkheid gecombineerd met virtuele werkelijkheid. Je kijkt via je iPhone naar de werkelijkheid waar bovenop virtuele objecten of informatie geprojecteerd wordt. De nieuwe processor wordt ook gebruikt voor betere foto's. Dat zal nodig zijn want Apple maakt gebruik van dezelfde camera's als bij diens voorgangers.

Apple iPhone 8 AR

Qua nieuwe functies valt vooral Portrait Lighting op. Dit werkt vergelijkbaar met de Portrait Modus die Apple introduceerde met iOS 10. Nieuw aan Portrait Lighting is dat je de belichting kunt aanpassen. Zo kun je een portret-foto maken waaraan je virtuele belichting toevoegt alsof je in een studio staat. Er zijn diverse instellingen waaronder Stage Lighting misschien wel de meest interessante is. Hierbij vervang je de gehele achtergrond met een zwart canvas. De Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus komen in uitvoeringen van 64 en 256 GB en zijn vanaf 15 september als pre-order beschikbaar. De levering start 22 september. Prijzen voor de iPhone 8 beginnen bij 699 dollar, voor de iPhone 8 Plus wordt 799 dollar gevraagd.

 • Tags:
 • a11bionic
 • apple
 • iphone8
 • iphone8plus

ts Android Noodgeval

Zo stel je een ICE- of noodnummer in op je smartphone

Onbekend ·

Een noodnummer instellen kan wel eens het verschil tussen leven en dood betekenen. Daarom is het verstandig om er een in te stellen op jouw smartphone. Maar hoe doe je dat? In dit artikel legt NieuweMobiel.NL uit hoe je een ICE-nummer instelt.

Het zou je maar overkomen: je bent onderweg naar een afspraak en onderweg raak je betrokken bij een ongeluk. De klap is dermate ernstig dat je niet aanspreekbaar bent voor omstanders. Grote kans dat 112 het eerste nummer is dat zij bellen. Maar wat als de hulpdiensten ter plaatse zijn? Wie moeten zij uit jouw omgeving bellen om hem of haar op de hoogte te stellen van het ongeluk?

Noodnummer
Noodnummer

Daar komt bovenop dat tegenwoordig vrijwel iedereen een screenlock heeft ingesteld op zijn mobiele telefoon. Dus zelfs als zij een naam hebben, dan kunnen zij daar nog niks mee: zonder de juiste pincode, wachtwoord of patroon is je smartphone vergrendeld en onbruikbaar voor anderen.

ICE-nummer

Fabrikanten hebben hiervoor gelukkig een oplossing bedacht: een ICE-nummer. ICE staat voor In Case of Emergency. Simpel gezegd een noodnummer, een contactpersoon die zij kunnen waarschuwen als je een ongeluk hebt gehad. Deze persoon is vanaf het vergrendelscherm te bereiken. Je mobiele telefoon ontgrendelen is dus geen noodzaak om deze persoon te bellen.

Maar hoe stel je een ICE-nummer in? Voor ieder besturingssysteem werkt dat anders. Hieronder vind je het stappenplan voor Android, iOS en Windows 10/Phone.

ICE-nummer instellen bij Android

 1. Ga naar Contacten en selecteer Groepen.
 2. Hier vind je de optie ‘ICE-contact bij nood’. Druk op de knop ‘Contact toevoegen’.
 3. Kies ‘Contact noodgevallen’. Selecteer één van je bestaande contacten, of maak een nieuw contactpersoon aan.
 4. Deze persoon is nu ingesteld als noodcontact.

Een hulpverlener of omstander kan nu vanaf het vergrendelscherm contact met deze persoon opnemen. Hij of zij sleept het slot-icoontje omhoog en kiest voor ‘Noodoproep’. Daar kunnen zij een noodnummer invoeren of ICE-contactpersoon selecteren.

Niet alle Android-toestellen beschikken over de ICE-functie. Heb jij zo’n smartphone? Dan kun je een beroep doen op één van de vele ICE-applicaties uit de Google Play Store, zowel gratis als betaald. De meeste hebben bovendien de mogelijkheid om aanvullende informatie op te nemen, bijvoorbeeld over medicijngebruik, allergieën, bloedgroep, sms versturen of donorcodicil. In Case of Emergency ICE-Lite (gratis), In Geval van Nood (gratis) en ICE gegevens (2,99 euro) zijn enkele van deze apps.

ICE-nummer instellen op iOS

 1. Open de applicatie Gezondheid.
 2. Onderin vind je vier tabbladen. Ga naar het tabblad ‘Medische ID’.
 3. Maak een medische ID aan. Hier vul je zaken in als medische aandoeningen, allergieën en reacties, medicijngebruik, bloedgroep en aantekeningen. Als je verder naar beneden scrolt vind je de optie ‘Voeg contactpersoon toe’. Hier selecteer je je noodcontact.
 4. BELANGRIJK: zorg dat helemaal bovenin de optie ‘Toon bij vergrendeling’ is ingeschakeld.
 5. Als je klaar bent met het invoeren van je gegevens druk je op Gereed (rechts bovenin).

ICE instellen op iOS
ICE instellen op iOS

Als je alles goed hebt ingesteld zie je onder Noodgeval op je vergrendelscherm nu de optie Medische ID staan. Als je daar op drukt verschijnt het nummer van je ICE-contact in beeld, inclusief jouw relatie tot deze persoon (echtgenoot, vriendin, moeder).

Let wel: de ICE-functie is alleen beschikbaar vanaf de iPhone 4s (2011). Tevens moet je iPhone op iOS 8 of hoger draaien.

ICE-nummer instellen op Windows Phone / Windows 10 Mobile

Net als bij Android kun je bij Windows Phone vertrouwen op applicatie uit de Windows Store. Enkele apps die voor dit doeleinde al vaak zijn gedownload zijn ICE Message (gratis), ICE Lock Screen (gratis), Emergency Lock (gratis) en Emergency Kit (gratis).

Als je bij ICE Message alles goed hebt ingesteld, Zie je het onderstaande screenshot in beeld verschijnen.

ICE-nummer op lock screen met ICE Message
ICE-nummer op lock screen met ICE Message
 • Tags:
 • android
 • ice
 • icenummer
 • ios
 • noodcontact
 • windows10mobile
 • windowsphone

Beknopte specificaties van de Apple iPhone 8

Afmetingen 138,4 x 67,3 x 7,3 mm
Gewicht 148 gram
Artikelcode A1863
EAN codes 9504573776450, 9504533578971, 9504154296728, 9502672354920, 9502671736260, 9501971781239, 8720195021728, 8720195021711, 8720195021704, 8720195021698, 8720195021681, 8720195021674, 8720195021667, 8720195021650, 8720195021643, 8720195021131, 8720195021124, 8720195021117, 8720039738089, 8720039738072, 8720039738065, 8720039738058, 8720039738041, 8720039738034, 8720039737969, 8720039737952, 8720039737945, 8720039737938, 8720039737921, 8720039737914, 8720039737846, 8720039737839, 8720039737822, 8720039737815, 8720039737808, 8720039737792, 8720039735699, 8719743776906, 8719743776890, 8719743776883, 8719743775305, 8719743775299, 8719743775282, 8719743775275, 8719743775268, 8719743775251, 8719743775244, 8719743775237, 8719743775220, 8719743489417, 8719743489301, 8719743489295, 8719743489288, 8719743489271, 8719743489264, 8719743489257, 8712421546549, 8712421546532, 8712421546235, 8712421546211, 8712421546204, 8712421546198, 8033779041846, 8033779041822, 6548623121633, 6090328571577, 6013724320389, 6013715524512, 6013710861841, 6013710032005, 6013706071056, 6013705493408, 6013705291295, 6013704142161, 6013700662670, 5903938067006, 5413729239524, 5056200511582, 5056200511575, 3544165558237, 3544165556493, 3544165552549, 3544165541550, 3544165541543, 3544165540515, 3523210020417, 2000015371230, 2000015371223, 2000015371216, 2000015371209, 2000015371193, 2000015371186, 0963133152667, 0733102116705, 0690292524300, 0690292523747, 0690292520234, 0690292520227, 0690292520210, 0690292520203, 0689353661535, 0400063415726, 0400063415702, 0400063414859, 0400063414842, 0400063414323, 0400063413654, 0400063413357, 0400063413319, 0400063412824, 0400063040577, 0400062555300, 0400062555270, 0400062555256, 0400060099370, 0400060099325, 0400060099318, 0400060099233, 0400060099172, 0400060099165, 0400060098205, 0400060098168, 0400060098151, 0400060098076, 0400060098021, 0400060098007, 0400060097154, 0400060097109, 0400060097093, 0400060097017, 0400060096973, 0400060096959, 0190199292895, 0190199292796, 0190199292659, 0190199292567, 0190199292468, 0190199292239, 0190199292130, 0190199291997, 0190199291959, 0190199291867, 0190199291782, 0190199291706, 0190199121690, 0190199121676, 0190199121652, 0190199121638, 0190198744746, 0190198744463, 0190198744418, 0190198744180, 0190198464453, 0190198453198, 0190198453075, 0190198452931, 0190198452832, 0190198452719, 0190198452573, 0190198452528, 0190198452474, 0190198452351, 0190198452214, 0190198451804, 0190198451699, 0190198451583, 0190198451576, 0190198451439, 0190198451385, 0190198451330, 0190198451217, 0190198451187, 0190198451071, 0190198451026, 0190198450975, 0190198450852, 0190198450845, 0190198450821, 0190198450715, 0190198450661, 0190198450630 Toon nog 167 anderen, 8720195021650, 8720195021643, 8720195021131, 8720195021124, 8720195021117, 8720039738089, 8720039738072, 8720039738065, 8720039738058, 8720039738041, 8720039738034, 8720039737969, 8720039737952, 8720039737945, 8720039737938, 8720039737921, 8720039737914, 8720039737846, 8720039737839, 8720039737822, 8720039737815, 8720039737808, 8720039737792, 8720039735699, 8719743776906, 8719743776890, 8719743776883, 8719743775305, 8719743775299, 8719743775282, 8719743775275, 8719743775268, 8719743775251, 8719743775244, 8719743775237, 8719743775220, 8719743489417, 8719743489301, 8719743489295, 8719743489288, 8719743489271, 8719743489264, 8719743489257, 8712421546549, 8712421546532, 8712421546235, 8712421546211, 8712421546204, 8712421546198, 8033779041846, 8033779041822, 6548623121633, 6090328571577, 6013724320389, 6013715524512, 6013710861841, 6013710032005, 6013706071056, 6013705493408, 6013705291295, 6013704142161, 6013700662670, 5903938067006, 5413729239524, 5056200511582, 5056200511575, 3544165558237, 3544165556493, 3544165552549, 3544165541550, 3544165541543, 3544165540515, 3523210020417, 2000015371230, 2000015371223, 2000015371216, 2000015371209, 2000015371193, 2000015371186, 0963133152667, 0733102116705, 0690292524300, 0690292523747, 0690292520234, 0690292520227, 0690292520210, 0690292520203, 0689353661535, 0400063415726, 0400063415702, 0400063414859, 0400063414842, 0400063414323, 0400063413654, 0400063413357, 0400063413319, 0400063412824, 0400063040577, 0400062555300, 0400062555270, 0400062555256, 0400060099370, 0400060099325, 0400060099318, 0400060099233, 0400060099172, 0400060099165, 0400060098205, 0400060098168, 0400060098151, 0400060098076, 0400060098021, 0400060098007, 0400060097154, 0400060097109, 0400060097093, 0400060097017, 0400060096973, 0400060096959, 0190199292895, 0190199292796, 0190199292659, 0190199292567, 0190199292468, 0190199292239, 0190199292130, 0190199291997, 0190199291959, 0190199291867, 0190199291782, 0190199291706, 0190199121690, 0190199121676, 0190199121652, 0190199121638, 0190198744746, 0190198744463, 0190198744418, 0190198744180, 0190198464453, 0190198453198, 0190198453075, 0190198452931, 0190198452832, 0190198452719, 0190198452573, 0190198452528, 0190198452474, 0190198452351, 0190198452214, 0190198451804, 0190198451699, 0190198451583, 0190198451576, 0190198451439, 0190198451385, 0190198451330, 0190198451217, 0190198451187, 0190198451071, 0190198451026, 0190198450975, 0190198450852, 0190198450845, 0190198450821, 0190198450715, 0190198450661, 0190198450630
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
iOS 11.0
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.7 inch, IPS
Hardware
Camera 12 MP
Processor Apple A11 Bionic, quad core
Selfiecamera 7 MP
Materialen
Stof-/waterdicht
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 1821 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle Apple iPhone 8 specificaties


Video’s over de Apple iPhone 8

iFixit schroefde een Apple iPhone SE 2020 open en zocht uit hoeveel gelijkenissen hij met de iPhone 8 heeft

Hoppa; de eerste Apple iPhone 8 klonen rollen momenteel de Chinese fabrieken uit

Video vergelijkt iPhone 7s met iPhone 8

Toont deze video een dummy van de Apple iPhone 8? Misschien,... maar misschien ook niet


Alternatieven van de Apple iPhone 8

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Apple iPhone 8 (A1863)
Apple iPhone 6 (A1549)
 Huidig product 
Vingerafdruk-herkenning
iOS11.010.1
Kleurenbeeldscherm4.7 inch, IPS4.7 inch, TFT
Camera12 MP8 MP
ProcessorApple A11 Bionic, quad core1.4 GHz, Apple A8, dual core
Selfiecamera7 MP1.2 MP
Stof-/waterdicht
4G (LTE)
Intern geheugen256 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij1821 mAh1810 mAh
Draadloos opladen
Snellaadfunctie
Audio jack-plug

Volledige vergelijking Apple iPhone 8 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Apple 8