Apple iPhone 7 Plus

5,2 / 10 op basis van 1 review
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Apple iPhone 7 Plus (A1785)
Apple iPhone 7 Plus achterkant zwart
Apple iPhone 7 Plus achterkant kleuren overzicht
Apple iPhone 7 Plus achterkant goud
Apple iPhone 7 Plus achterkant jet zwart
Apple iPhone 7 Plus achterkant pink
Apple iPhone 7 Plus achterkant zilver
Apple iPhone 7 Plus achterkant rood
Apple iPhone 7 Plus pink overzicht

32 GB

Plus- en minpunten Apple iPhone 7 Plus

 • Tot 2x zonder kwaliteitsverlies inzoomen
 • Spat-, stof- en waterbestendige behuizing
 • Stereo speakers
 • Iets sneller, iets betere batterijduur
 • Vanaf-prijzen wel erg hoog

Prijs Apple iPhone 7 Plus los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
MediaMarkt
32 GB Silver
€ 509,00 € 509,00   Bekijk

Prijsverloop

Prijsverloop van de Apple iPhone 7 Plus

Reviews over de Apple iPhone 7 Plus

5,2
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


·

Enorm verheugd op deze telefoon, helaas valt hij dusdanig tegen dat ik hem om wil ruilen voor een android. Je kan er kort gezegd bijna geen kant mee op. Wil niet verbinden met Imac en/of Ipad. Bestanden overzetten is een verzoeking.... Niets lijkt compatible, helemaal klaar mee. Ook bestelde ik een silver, heeft ie een witte voorkant... En dan ook de prijs die ze ervoor vragen...... Nooit meer Iphone voor mij.

0 5

Alle Apple iPhone 7 Plus reviews


Beschrijving van de Apple iPhone 7 Plus

De Apple iPhone 7 Plus werd samen met de iPhone 7 in september van 2016 aangekondigd. En waar de iPhone 7 nauwelijks verschilt van z'n voorganger zo zit er op deze iPhone 7 Plus flink wat vernieuwingen. We gaan ze hier stuk voor stuk bekijken.

Waarom 2 beter is dan 1

We beginnen meteen met de grootste wijziging. Achterop zit nu namelijk een dubbele 12 megapixel iSight-camera. Twee zien meer dan één maar daar is niet waar Apple hem voor gebruikt. De iPhone 7 Plus gebruikt z'n dubbele camera juist om scherper te kunnen inzoomen. Normaliter raden we inzoomen op een mobiele telefoon af omdat dit digitaal gebeurt. Pixels moeten er dan bij 'verzonnen' worden en dat levert nooit scherpe beelden op. Wil je toch scherpe foto's van dichtbij dan zul je toch echt zelf in beweging moeten komen. Bij de iPhone 7 Plus heeft Apple dat 'probleem' slim opgelost. De ene camera kent een groothoeklens terwijl de andere juist met een telezoom-lens is uitgerust. Zoom je in dan schakelt de iPhone 7 Plus automatisch over naar die laatste camera. Dat gebeurt allemaal zonder dat je er erg in hebt en geheel automatisch. Je kunt tot 2x optisch inzoomen, digitaal kan dat tot 10x. Ook heb je dankzij de 2e camera een extra opnamestand. Je kunt kiezen voor de nieuwe scherptediepte-stand. Hierdoor wordt de achtergrond extra onscherp gemaakt zodat je onderwerp nog beter uit beeld springt. Daarmee creëer je hetzelfde effect als dure DSLR-camera's.

Belangrijkste Apple iPhone 7 Plus specificaties

 • Dubbele 12 megapixelcamera met 2x optische zoom, 10x digitaal
 • Spat-, stof- en waterdicht dankzij IP67-behuizing
 • Scherpe selfiecamera van 7 megapixel met betere kleurregistratie
 • Quadcore-processor (Apple A10 Fusion) is sneller en zuiniger
 • Retina HD-scherm van 5.5 inch met bredere kleurweergave en tot 25% helderder
 • Verkrijgbaar in 32, 128 en 256 GB aan opslag, Jet Black-uitvoering begint bij 128 GB
 • Voorzien van sneller 4G-internet (tot 450 Mbit/s)
 • Eigen bedrade koptelefoon alleen aan te sluiten via adapter

Uiterlijke verschillen

De Apple iPhone 7 Plus is dit jaar volledig bestand tegen stof en water. De behuizing is volledig afgesloten van de elementen. Dat heeft wel een slachtoffer geëist; de koptelefoonaansluiting moest hiervoor wijken. Wil je voortaan gebruik maken van je eigen favoriete koptelefoon dan heb je een adaptertje nodig. Die wordt standaard meegeleverd met de iPhone 7 Plus. Qua uiterlijk is er nog wat nieuws te melden; zo is de homeknop volledig vernieuwd. Op het oog lijkt die gewoon hetzelfde maar schijn bedriegt. Het gaat namelijk niet meer om een mechanische knop. Net als de Force Touch-trackpads uit de MacBook-laptops gaat het om een drukgevoelige knop die met kleine trillingen de illusie wekt dat je een knop indrukt. Het zal in het begin even wennen zijn maar het opent wel nieuwe mogelijkheden voor bijvoorbeeld app-ontwikkelaars.

Apple iPhone 7 Plus pink overzicht

Sneller, beter en meer

Apple voorziet de iPhone 7 Plus van een snellere A10 Fusion-processor die 40% krachtiger is dan z'n voorganger. In vergelijking met de allereerste iPhone is de chip in deze iPhone 7 Plus maar liefst 120 maal sneller. Op grafisch gebied is dat zelfs 240 keer! Apps starten hierdoor sneller op en games zien er mooier uit. Apple heeft verder nog gesleuteld aan het Retina beeldscherm. Die kan nu meer kleuren weergeven en is tot een kwart helderder. Nog steeds is het scherm drukgevoelig. Dankzij deze 3D Touch kun je door stevig drukken bijvoorbeeld een berichtje bekijken zonder hem te openen. Ook heeft Apple kans gezien om de batterijduur van het toestel te verhogen. Die gaat nu een uurtje langer mee. Apple hoopt verder het gemis van een koptelefoonaansluiting goed te maken met stereo speakers. Apple voegt niet echt een extra speaker toe, het gebruikt de luidspreker om mee te bellen. Die levert 50% extra geluid op.


De Apple iPhone 7 Plus in het nieuws

ts Apple Battery Menu

Apple schikt in rechtszaak bewust langzamer maken iPhones

Opmerkelijk ·

Apple heeft een schikking getroffen in een rechtszaak die aangespannen was door mensen waarvan de iPhone bewust langzamer gemaakt werd.

Het gaat om een groep Amerikanen die nu een schadevergoeding van elk 46 dollar tegemoet kunnen zien. Zij beschikten over een iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus of iPhone SE. Wie hierop iOS 10.2.1 of later draaide werd automatisch op een snelheidsverlaging getrakteerd. Volgens Apple niet om ze aan te sporen een nieuwe iPhone te kopen maar om de batterij te sparen.

Apple batterijmenu
Check hoe Apple met jouw batterij omgaat

Mensen met eerder genoemde iPhones zouden volgens Apple namelijk geconfronteerd kunnen worden met een spontaan uitvallende telefoon bij intensief gebruik. Om dit te voorkomen werd het apparaat bewust teruggeschroefd in snelheid. Apple voegde later de optie in iOS toe om dit gedrag aan of uit te zetten. Veel consumenten stapten inderdaad over naar een nieuwe iPhone terwijl een nieuwe batterij voldoende was. Apple zette een batterij-vervangingsprogramma op wat een groot succes werd. In 2018 verving het maar liefst 11 miljoen batterijen.

Energiebeheerfunctie uitschakelen

De schikking kost Apple 310 miljoen dollar. Apple gaf toe slecht gecommuniceerd te hebben over het bewust langzamer maken van iPhones. Iets wat al gebeurde wanneer de batterijcapaciteit onder de 80% van de fabrieksopgave uitkwam. Inmiddels kun je de 'feature' dus uitzetten onder Instellingen > Batterij en dan de energiebeheerfunctie uitschakelen. Onder Batterijconditie > Piekprestaties kun je zien of dat verstandig is en of het niet zinvoller is om bijvoorbeeld de batterij te vervangen. Voor minder dan 100 euro heb je meestal al een nieuwe batterij wat altijd nog goedkoper is dan een nieuwe iPhone.

 • Tags:
 • apple
 • batterij
 • iphone
 • rechtszaak

ts iPhone 7plus Vs S8plus

Apple iPhone 7 Plus vergeleken met de Samsung Galaxy S8+

Telefoonnieuws ·

Je kunt er de klok op gelijkzetten; ieder voorjaar komt Samsung met nieuwe vlaggenschepen en ieder najaar doet Apple hetzelfde. En nu Samsung's aanbod voor dit jaar officieel is wordt het tijd beiden eens met elkaar te vergelijken.

Zowel de Samsung Galaxy S8+ als de Apple iPhone 7 Plus zijn de grootste modellen die de titanen in het assortiment hebben. En alhoewel je gelet op het schermformaat niet zou zeggen (6,2 inch tegen 5,5 inch) zijn beide toestellen vrijwel even groot. Dat komt enerzijds omdat het Samsung gelukt is om de schermranden weg te laten, maar het komt ook omdat een schermdiagonaal niet één-op-één iets vertelt over het schermoppervlakte. Zo is het scherm van de Galaxy S8+ een stuk smaller waardoor het enorme diagonaal niet meteen resulteert in ook een groot schermoppervlakte.

Apple iPhone 7 Plus en Samsung Galaxy S8 Plus
De iPhone 7 Plus en S8+ verschillen ondanks schermformaat nauwelijks in omvang

Toch leert de S8+ Apple iets; en dat is dat het technisch mogelijk is om de schermranden weg te laten. Apple past van oudsher best forse balken boven en onder het scherm toe. Nu is die onderste nodig om ruimte te laten voor de 3D Touch-knop, maar het bleek al eerder technisch mogelijk om de vingerafdrukscanner ook in het scherm te verwerken. Daarmee zou Apple of een flink kleinere iPhone Plus kunnen maken, óf een iPhone met een flink groter scherm. Naast het grote verschil in beeldscherm zijn er nog meer verschillen tussen beide toestellen. De belangrijkste sommen we op.

Dubbele camera

Voor de lancering van de Samsung S8+ gingen we er vanuit dat Samsung een dubbele camera zou toepassen. Dat ontbreekt echter en is dus iets waar de iPhone 7 Plus zich in onderscheid. Apple gebruikt de dubbele camera om scherpte/diepte vast te leggen waarmee de achtergrond geblurd kan worden. Daarmee springt het onderwerp meer uit de foto, iets wat we doorgaans als mooi ervaren.

Apple iPhone 7 Plus Duo Camera
De iPhone heeft een dubbele camera

En toch beschikt de Samsung over min of meer dezelfde functie, al heet het hier Selectieve Focus. Hierbij kun je ook achteraf nog de focus veranderen, bijvoorbeeld van de voor- naar de achtergrond. Samsung's alternatief is wel wat langzamer dan Apple's variant en is daarmee minder geschikt voor bewegende opnames.

Selfiecamera

Ben je meer iemand van selfies dan heeft de Samsung Galaxy S8+ wel een beter antwoord. Niet alleen is hier de resolutie hoger, 8 in plaats van de 5 megapixel van de iPhone 7 Plus, ook beschikt de Samsung over een flink betere lens. Voordat licht de camerasensor bereikt gaat deze door een lens. Hier gaat altijd wat licht verloren en dat resulteert in een iets minder heldere foto. De lens van de S8+ kent een maximale opening van f/1.7 wat veel beter is dan de f/2.2 van de iPhone. Je schiet met de S8+ dus heldere foto's in het donker of binnenhuis die bovendien ook nog eens scherper zijn. En de aanwezigheid van autofocus zorgt dat je ook scherper close-ups kunt maken. Ook dat lukt de iPhone niet.

Samsung Galaxy S8+ geheugen uitbreiden
De Samsung kan eenvoudig geheugen uitbreiden

Irisherkenning en geheugenuitbreiding

Verder zien we vooral veel gelijkenissen. Dat is ook niet zo verwonderlijk; beide toestellen bevinden zich aan het absolute topsegment. Het is simpelweg het beste wat beide bedrijven te bieden hebben en ze zijn dus erg aan elkaar gewaagd. Toch zijn er nog wel wat kleine verschillen te bespeuren. Zo beschikt de Samsung over iris-herkenning bovenop de vingerafdrukherkenning. Die zit nu achterop het toestel en dat kan daarom even wennen zijn. Herkenning van je iris (het gekleurde deel van je oog) is dan een alternatief al werkt het wel iets langzamer dan herkenning via vingerafdruk. Bij Apple zit de vingerafdrukherkenning nog altijd voorop. Tot slot handig aan de Samsung en absoluut gemis bij de Apple is de mogelijkheid om geheugen uit te breiden door een geheugenkaartje te plaatsen. De Galaxy S8+ komt standaard met 64 GB geheugen. Sterker nog, er zijn in Nederland helemaal geen andere geheugenuitvoeringen verkrijgbaar. Wil je meer opslag dan plaats je een geheugenkaartje. Er worden kaartjes tot 256 GB geaccepteerd. Hetzelfde bij de iPhone 7 Plus doen is onmogelijk. Je zult vooraf goed moeten nadenken hoeveel opslag je nodig hebt. Eenmaal gekocht kan daar niets meer aan veranderen. Ook niet wanneer je opslag vol zit met apps, foto's en video's.

Tot slot

Al met al blijft het kiezen tussen een Samsung Galaxy en een Apple iPhone een persoonlijke keuze die ook vooral op gevoel plaatsvindt. De ene draait Google's Android en de andere Apple's iOS en mensen hebben nou eenmaal een voorkeur voor één van beiden. Toch kunnen we uit persoonlijke ervaringen zeggen dat wisselen weliswaar in het begin even wennen is, maar zeker te doen. Vrijwel iedere app komt voor op het andere platform, werkt weliswaar iets anders maar went al vrij snel. Bovendien zegt een wijs spreekwoord; verandering van spijs doet eten.

 • Tags:
 • apple
 • galaxys8plus
 • iphone7plus
 • samsung

ts Burning iPhone Viral

Video brandende Apple iPhone 7 gaat viral

Opmerkelijk ·

Vrijwel alle telefoons beschikken over een Lithium-batterij. En die zijn uiterst brandbaar. Zo nu en dan ontbranden er daarom wel eens telefoons. En niet alleen Samsung telefoons zo getuige deze video van een iPhone die momenteel viral gaat.

Voordat we de dramatische beelden bekijken eerst een kleine waarschuwing. We zien vaker berichten/foto's en video's voorbijkomen van ontploffende en rokende telefoons. Vaak is dat door verkeerd gebruik. Een niet officiële oplader die gebruikt wordt, valschade of waterschade. Wat hier precies aan de hand is is uit de video niet op te maken. We weten niets over de voorgeschiedenis van deze roze iPhone 7 Plus. Laten we dus niet te snel conclusies trekken. Reden ook waarom Apple vooralsnog zegt dit geval "te onderzoeken". Niets meer, niets minder.

De bewuste Apple iPhone 7 Plus is eigendom van een zekere Brianna en de problemen begonnen een paar dagen voor het incident. Haar telefoon wou niet meer uit en ze bracht hem naar een Apple Store waar een diagnostische test werd uitgevoerd. De problemen leken opgelost maar een dag erna begon het toestel te roken waarna haar vriend het voorval op video opnam. Deze video gaat momenteel viral op social media waar het op moment van schrijven al bijna 1,7 miljoen keer bekeken is. Apple onderzoekt de zaak momenteel en verwacht binnen een week uitsluitsel te kunnen geven waarom Brianna's telefoon in brand vloog. Tot die tijd raden we gewoon aan je iPhone 7 Plus te blijven gebruiken; er zijn letterlijk miljoenen van verkocht en van 1 ontploffend exemplaar kijken wij niet op.

 • Tags:
 • apple
 • iphone
 • iphone7plus
 • ontploffen

ts Apple Omzet Macrumors

Apple verkoopt tegen verwachting in recordaantal iPhone 7

Iedere seconde bijna 10 iPhones over de toonbank

Telefoonnieuws ·

Apple heeft tegen de verwachting in een recordomzet geboekt van 78,4 miljard dollar. Nog nooit eerder verdiende het in één kwartaal zoveel geld. Analisten hielden rekening met 76-78 miljard. Grootste reden is de iPhone en dan met name de iPhone 7 Plus.

Apple is allang geen computerfabrikant meer. Het is een onvervalste smartphonefabrikant. Het overgrote deel van de winst, omzet en ook de groei is afkomstig van deze tak. Hiermee dreigt het wel een one-trick-pony te worden maar feit blijft dat het erg succesvol is in wat het doet. En dat is iPhones verkopen. Vooral de grotere iPhone 7 Plus deed het goed, mogelijk omdat het verschil met de kleinere iPhone 7 relatief groot was. Zo beschikt de 7 Plus over een dubbele camera waarmee ingezoomd kan worden. Apple verkocht maar liefst 78,3 miljoen iPhones.

Apple kwartaalomzet

Hoeveel daarvan een Plus-model waren zei Apple niet, al gaf het wel aan dat het grotere model het beter deed dan de iPhone 6s Plus vorig jaar. En doordat er zoveel iPhones in omloop zijn gaat het ook erg goed met de Services-tak waar onder andere de App Store onder valt. Als de groei zo doorgaat dan zou de tak, mocht het een zelfstandig bedrijf zijn, in 2017 de omvang van een Fortune 100 hebben. De tak bevat naast diensten zoals de App Store ook iTunes, iCloud, Apple Music en Apple Pay. Naast de iPhones deed ook de Apple Watch 2 het goed. Ook de Mac-computers deden het goed maar dat kwam dan vooral omdat voorgaande kwartalen erg vlak waren door het uitblijven van nieuwe modellen.

iPad blijft zorgenkindje

Wat het minder goed deed waren de iPads. Dit onderdeel kromp met bijna 19 procent naar in totaal 13,1 miljoen verkochte exemplaren. De beste kwartaalcijfers van Apple zijn altijd die van het laatste kwartaal van het jaar. Omdat hierin de nieuwe generatie iPhone net uit is en dan de meeste verkopen plaatsvinden. De komende kwartalen zullen traditiegetrouw lager uitvallen dan deze. Apple mikt op een omzet van tussen de 51,5 en 53,5 miljard dollar voor volgend kwartaal.

(via)

 • Tags:
 • apple
 • kwartaalcijfers
 • record
 • winst

Beknopte specificaties van de Apple iPhone 7 Plus

Afmetingen 158,2 x 77,9 x 7,3 mm
Gewicht 188 gram
Artikelcode A1785
EAN codes 8719743775312, 8719743773714, 8719743773707, 8719743773691, 8719743773684, 8719743773677, 8719743773653, 8719743773646, 8719743773639, 8719743773622, 8719743773615, 8719743773608, 8719481709037, 8719481709020, 8719481709006, 8719481708993, 8719481708979, 8719481708962, 8719481708948, 8719481708931, 8719481708917, 8719481708900, 8719481708887, 8719481708870, 8719481708856, 8719481708849, 8719481708825, 8719481708818, 8719481708795, 8719481708788, 8719481708764, 8719481708757, 8719481708733, 8719481708726, 8719481702960, 8719481702953, 8719325212754, 8719325212525, 8719325212280, 8719325211955, 8719244276899, 8719244276882, 8719244276875, 8719244276868, 8719244276837, 8719244276820, 8719244276813, 8719244276806, 8719244276790, 8719244276783, 8719244276776, 8719244276769, 8719244275717, 8719244275700, 8719244275694, 8719244275687, 8719244275656, 8719244275649, 8719244275632, 8719244275625, 8719244275618, 8719244275601, 8719244275595, 8719244275588, 8719244274536, 8719244274529, 8719244274512, 8719244274505, 8719244274475, 8719244274468, 8719244274451, 8719244274444, 8719244274437, 8719244274420, 8719244274413, 8719244274406, 8719244272648, 8719244272631, 8719244272624, 8719244272617, 8719244272594, 8719244272587, 8719244272570, 8719244272563, 8719244272556, 8719244272549, 8719244272532, 8719244272525, 8712421546181, 8712421538742, 8712421532207, 8712421532191, 8712421532184, 8712421532177, 8712421532160, 8712421532153, 8712421532146, 8712421532139, 8712421532122, 8712421532115, 8712421532092, 8712421532085, 8712421532078, 8712421532061, 6013727639693, 6013725411468, 6013718997986, 6013717349304, 6013716362328, 6013716163192, 6013708641639, 6013702841813, 6013702679669, 6013702598588, 6013702284252, 6013702164189, 6013702021093, 6013700961933, 6013700744789, 3500000000040, 3500000000002, 2750064876346, 2750064876339, 2750064505154, 2750064505147, 2750064488624, 2750064488594, 2750064486699, 2750064484879, 2750064484848, 1250000000015, 1250000000008, 0766970282609, 0766970282586, 0766970282562, 0766970282500, 0766970282487, 0759776446405, 0690292516480, 0683346551414, 0680266821610, 0400055816159, 0400055816142, 0400055816135, 0400055816128, 0400055808895, 0400055807584, 0400055807553, 0400055807546, 0400055804248, 0400055804231, 0400055804224, 0400055804217, 0190199121591, 0190199121577, 0190199121553, 0190199121379, 0190199121355, 0190199121331, 0190199121317, 0190198544032, 0190198543776, 0190198355263, 0190198354990, 0190198354785, 0190198354525, 0190198157294, 0190198157171, 0190198157027, 0190198156983, 0190198156938, 0190198156815, 0190198156662, 0190198156570, 0190198156457, 0190198156440, 0190198156303, 0190198156211, 0190198156099, 0190198155948, 0190198155900, 0190198155856, 0190198155832, 0190198155818, 0190198155795, 0190198154378, 0190198047090, 0190198046963, 0190198046734, 0190198046420, 0190198046376, 0190198046109, 0190198046062, 0190198046017, 0190198045744, 0190198045652, 0190198045317, 0190198045294, 0190198045027, 0190198044938, 0190198044815, 0190198044662, 0190198044624, 0190198044570, 0190198044457, 0190198044303, 0190198044266, 0190198044211, 0190198044099, 0190198043948, 0190198043900, 0190198043856, 0190198043733, 0190198043580, 0190198043542, 0000190198532, 0000000736435, 0000000734431, 0000000734417, 0000000734325, 0000000734257 Toon nog 207 anderen, 8719481709020, 8719481709006, 8719481708993, 8719481708979, 8719481708962, 8719481708948, 8719481708931, 8719481708917, 8719481708900, 8719481708887, 8719481708870, 8719481708856, 8719481708849, 8719481708825, 8719481708818, 8719481708795, 8719481708788, 8719481708764, 8719481708757, 8719481708733, 8719481708726, 8719481702960, 8719481702953, 8719325212754, 8719325212525, 8719325212280, 8719325211955, 8719244276899, 8719244276882, 8719244276875, 8719244276868, 8719244276837, 8719244276820, 8719244276813, 8719244276806, 8719244276790, 8719244276783, 8719244276776, 8719244276769, 8719244275717, 8719244275700, 8719244275694, 8719244275687, 8719244275656, 8719244275649, 8719244275632, 8719244275625, 8719244275618, 8719244275601, 8719244275595, 8719244275588, 8719244274536, 8719244274529, 8719244274512, 8719244274505, 8719244274475, 8719244274468, 8719244274451, 8719244274444, 8719244274437, 8719244274420, 8719244274413, 8719244274406, 8719244272648, 8719244272631, 8719244272624, 8719244272617, 8719244272594, 8719244272587, 8719244272570, 8719244272563, 8719244272556, 8719244272549, 8719244272532, 8719244272525, 8712421546181, 8712421538742, 8712421532207, 8712421532191, 8712421532184, 8712421532177, 8712421532160, 8712421532153, 8712421532146, 8712421532139, 8712421532122, 8712421532115, 8712421532092, 8712421532085, 8712421532078, 8712421532061, 6013727639693, 6013725411468, 6013718997986, 6013717349304, 6013716362328, 6013716163192, 6013708641639, 6013702841813, 6013702679669, 6013702598588, 6013702284252, 6013702164189, 6013702021093, 6013700961933, 6013700744789, 3500000000040, 3500000000002, 2750064876346, 2750064876339, 2750064505154, 2750064505147, 2750064488624, 2750064488594, 2750064486699, 2750064484879, 2750064484848, 1250000000015, 1250000000008, 0766970282609, 0766970282586, 0766970282562, 0766970282500, 0766970282487, 0759776446405, 0690292516480, 0683346551414, 0680266821610, 0400055816159, 0400055816142, 0400055816135, 0400055816128, 0400055808895, 0400055807584, 0400055807553, 0400055807546, 0400055804248, 0400055804231, 0400055804224, 0400055804217, 0190199121591, 0190199121577, 0190199121553, 0190199121379, 0190199121355, 0190199121331, 0190199121317, 0190198544032, 0190198543776, 0190198355263, 0190198354990, 0190198354785, 0190198354525, 0190198157294, 0190198157171, 0190198157027, 0190198156983, 0190198156938, 0190198156815, 0190198156662, 0190198156570, 0190198156457, 0190198156440, 0190198156303, 0190198156211, 0190198156099, 0190198155948, 0190198155900, 0190198155856, 0190198155832, 0190198155818, 0190198155795, 0190198154378, 0190198047090, 0190198046963, 0190198046734, 0190198046420, 0190198046376, 0190198046109, 0190198046062, 0190198046017, 0190198045744, 0190198045652, 0190198045317, 0190198045294, 0190198045027, 0190198044938, 0190198044815, 0190198044662, 0190198044624, 0190198044570, 0190198044457, 0190198044303, 0190198044266, 0190198044211, 0190198044099, 0190198043948, 0190198043900, 0190198043856, 0190198043733, 0190198043580, 0190198043542, 0000190198532, 0000000736435, 0000000734431, 0000000734417, 0000000734325, 0000000734257
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
iOS 10.1
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 5.5 inch, IPS
Hardware
Camera 12 MP, dubbele camera-sensor
Processor Apple A10 Fusion, quad core
Selfiecamera 5 MP
Materialen
Stof-/waterdicht
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
Geheugen
Intern geheugen 128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 2900 mAh
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle Apple iPhone 7 Plus specificaties


Video over de Apple iPhone 7 Plus

Hoe verhoudt de batterij van de Apple iPhone 7 Plus zich tegenover die van de Asus Zenfone 3 Zoom? Testje


Alternatieven van de Apple iPhone 7 Plus

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Apple iPhone 7 Plus (A1785)
Apple iPhone 6 Plus (A1522)
Samsung Galaxy S8 (G950F)
Samsung Galaxy S10e (G970)
Sony Xperia XZ3 (H9493)
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
iOS10.110.1
Kleurenbeeldscherm5.5 inch, IPS5.5 inch, TFT5.8 inch, Infinity Super AMOLED Quad HD+5.8 inch, Flat Dynamic AMOLED Full HD+, schermgat6.0 inch, OLED
Camera12 MP, dubbele camera-sensor8 MP12.2 MP12 MP, 16 MP, dubbele camera-sensor19 MP
ProcessorApple A10 Fusion, quad core1.4 GHz, Apple A8, dual core1.7 GHz, 2.3 GHz, Samsung Exynos 8890, octa core1.7 GHz, 2.4 GHz, 2.8 GHz, octa coreQualcomm Snapdragon 845, octa core
Selfiecamera5 MP1.2 MP8 MP10 MP13 MP
Stof-/waterdicht
4G (LTE)
Intern geheugen128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 3 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM))64 GB (Opslaggeheugen), 4 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij2900 mAh2915 mAh3000 mAh3100 mAh3330 mAh
Audio jack-plug

Volledige vergelijking Apple iPhone 7 Plus en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Apple 7 Plus