Apple iPhone 7 Plus


Apple iPhone 7 Plus (A1785)
Apple iPhone 7 Plus achterkant zwart
Apple iPhone 7 Plus achterkant colors overzicht
Apple iPhone 7 Plus achterkant goudkleurig
Apple iPhone 7 Plus achterkant jet zwart
Apple iPhone 7 Plus achterkant pink
Apple iPhone 7 Plus achterkant zilver
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarGitZwartGoudRozeZilverZwart
Schermformaat
5,5 inch
Camera
12,0 megapixel

Pluspunten Apple iPhone 7 Plus

 • Tot 2x zonder kwaliteitsverlies inzoomen
 • Spat-, stof- en waterbestendige behuizing
 • Dubbele speaker voor stereo geluid
 • Iets sneller, iets betere batterijduur

Minpunten Apple iPhone 7 Plus

 • Vanaf-prijzen wel erg hoog

Prijsvergelijker Apple iPhone 7 Plus
Tip: Gratis Apple iPhone 7 Plus met abonnement vanaf € 48,00 per maand
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
Simyo € 39,00 € 783,00 12 mnd 1250 4000 MB   Bekijk
Ziggo € 15,00 € 834,00 1 mnd 500 1500 MB 4G Bekijk
Tele2 € 44,00 € 0,00 24 mnd 100 1000 MB   Bekijk
KPN € 56,00 € 0,00 24 mnd onbeperkt 5000 MB   Bekijk
Vodafone € 61,50 € 0,00 24 mnd onbeperkt 12000 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 57,00 € 10,00 24 mnd onbeperkt 20000 MB   Bekijk
hollandsnieuwe € 38,00 € 230,00 24 mnd 2000 2000 MB   Bekijk
Telfort € 51,50 € 219,00 24 mnd onbeperkt 3000 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Apple iPhone 7 Plus met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Apple iPhone 7 Plus in het kort

De Apple iPhone 7 Plus werd samen met de iPhone 7 in september van 2016 aangekondigd. En waar de iPhone 7 nauwelijks verschilt van z'n voorganger zo zit er op deze iPhone 7 Plus flink wat vernieuwingen. We gaan ze hier stuk voor stuk bekijken.

Waarom 2 beter is dan 1

We beginnen meteen met de grootste wijziging. Achterop zit nu namelijk een dubbele 12 megapixel iSight-camera. Twee zien meer dan één maar daar is niet waar Apple hem voor gebruikt. De iPhone 7 Plus gebruikt z'n dubbele camera juist om scherper te kunnen inzoomen. Normaliter raden we inzoomen op een mobiele telefoon af omdat dit digitaal gebeurt. Pixels moeten er dan bij 'verzonnen' worden en dat levert nooit scherpe beelden op. Wil je toch scherpe foto's van dichtbij dan zul je toch echt zelf in beweging moeten komen. Bij de iPhone 7 Plus heeft Apple dat 'probleem' slim opgelost. De ene camera kent een groothoeklens terwijl de andere juist met een telezoom-lens is uitgerust. Zoom je in dan schakelt de iPhone 7 Plus automatisch over naar die laatste camera. Dat gebeurt allemaal zonder dat je er erg in hebt en geheel automatisch. Je kunt tot 2x optisch inzoomen, digitaal kan dat tot 10x. Ook heb je dankzij de 2e camera een extra opnamestand. Je kunt kiezen voor de nieuwe scherptediepte-stand. Hierdoor wordt de achtergrond extra onscherp gemaakt zodat je onderwerp nog beter uit beeld springt. Daarmee creëer je hetzelfde effect als dure DSLR-camera's.

Belangrijkste Apple iPhone 7 Plus specificaties

 • Dubbele 12 megapixelcamera met 2x optische zoom, 10x digitaal
 • Spat-, stof- en waterdicht dankzij IP67-behuizing
 • Scherpe selfiecamera van 7 megapixel met betere kleurregistratie
 • Quadcore-processor (Apple A10 Fusion) is sneller en zuiniger
 • Retina HD-scherm van 5.5 inch met bredere kleurweergave en tot 25% helderder
 • Verkrijgbaar in 32, 128 en 256 GB aan opslag, Jet Black-uitvoering begint bij 128 GB
 • Voorzien van sneller 4G-internet (tot 450 Mbit/s)
 • Eigen bedrade koptelefoon alleen aan te sluiten via adapter

Uiterlijke verschillen

De Apple iPhone 7 Plus is dit jaar volledig bestand tegen stof en water. De behuizing is volledig afgesloten van de elementen. Dat heeft wel een slachtoffer geëist; de koptelefoonaansluiting moest hiervoor wijken. Wil je voortaan gebruik maken van je eigen favoriete koptelefoon dan heb je een adaptertje nodig. Die wordt standaard meegeleverd met de iPhone 7 Plus. Qua uiterlijk is er nog wat nieuws te melden; zo is de homeknop volledig vernieuwd. Op het oog lijkt die gewoon hetzelfde maar schijn bedriegt. Het gaat namelijk niet meer om een mechanische knop. Net als de Force Touch-trackpads uit de MacBook-laptops gaat het om een drukgevoelige knop die met kleine trillingen de illusie wekt dat je een knop indrukt. Het zal in het begin even wennen zijn maar het opent wel nieuwe mogelijkheden voor bijvoorbeeld app-ontwikkelaars.

Sneller, beter en meer

Apple voorziet de iPhone 7 Plus van een snellere A10 Fusion-processor die 40% krachtiger is dan z'n voorganger. In vergelijking met de allereerste iPhone is de chip in deze iPhone 7 Plus maar liefst 120 maal sneller. Op grafisch gebied is dat zelfs 240 keer! Apps starten hierdoor sneller op en games zien er mooier uit. Apple heeft verder nog gesleuteld aan het Retina beeldscherm. Die kan nu meer kleuren weergeven en is tot een kwart helderder. Nog steeds is het scherm drukgevoelig. Dankzij deze 3D Touch kun je door stevig drukken bijvoorbeeld een berichtje bekijken zonder hem te openen. Ook heeft Apple kans gezien om de batterijduur van het toestel te verhogen. Die gaat nu een uurtje langer mee. Apple hoopt verder het gemis van een koptelefoonaansluiting goed te maken met stereo speakers. Apple voegt niet echt een extra speaker toe, het gebruikt de luidspreker om mee te bellen. Die levert 50% extra geluid op.

Apple iPhone 7 Plus prijzen

Je kan de iPhone 7 Plus in combinatie met abonnement afsluiten of los aanschaffen. De laagste prijs die wij vonden bedraagt 894,19 euro. In combinatie met een abonnement behoort trouwens ook gewoon tot de mogelijkheden. Vanaf € 44 per maand heb je bijvoorbeeld al een gratis iPhone 7 Plus. Je hebt dan een tweejarig abonnement. Voor een eenjarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina. Daar kun je in het zoekfilter links bovenaan filteren op de abonnementsduur. In datzelfde zoekfilter kun je ook meteen zoeken op bundels waaronder aantal belminuten, sms’jes en data. Ook kun je er aangeven hoeveel je wilt bijbetalen voor een los toestel. De iPhone 7 Plus is verkrijgbaar in 5 verschillende modellen, we hebben het dan over gitzwart (Jet Black), goud (Gold), roze (Rose Gold), zilver (Silver) en zwart (Black). Je kunt vervolgens kiezen uit de volgende geheugenuitvoeringen 32 GB, 128 GB en 256 GB.


Video’s over de Apple iPhone 7 Plus

Apple introduceert de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De 9e generatie iPhone kent meer verschillen dan je zou denken!

Heb je de Keynote waar Apple de iPhone 7 en 7 Plus aankondigde gemist? In 107 seconde ben je weer helemaal bij


Concurrenten van de Apple iPhone 7 Plus

Vergelijk de Apple iPhone 7 Plus met deze producten


Praat mee over de Apple iPhone 7 Plus