Samsung verkocht binnen maand 5 miljoen keer Galaxy S8


Het gaat voorlopig hard met de verkoop van de Galaxy S8. Het nieuwste vlaggenschip ligt nog geen maand in de winkel maar de verkopen ervan zijn nu al door de 5 miljoen gegaan. Samsung heeft de cijfers nog niet officieel bevestigd.

Mogelijk gaat het wel om de gecombineerde verkoop van de S8 en S8+. Beide modellen beschikken over een gebogen scherm maar verschillen ditmaal alleen in beeldformaat. Als de cijfers kloppen dan liggen ze wel beduidend lager dan die van de S7 en S7 edge destijds. Daarvan gingen naar schatting de eerste maand tussen de 7 en 9 miljoen van over de toonbank. Dat model lag echter in veel meer landen direct in de winkel dan bij de S8 het geval is.

Samsung Galaxy S8
Verkopen S8 zien er goed uit

Eind mei moet de verkoop van de Samsung S8 in maar liefst 120 verschillende landen te koop zijn. Dat zal de verkoopcijfers alleen nog maar doen stijgen. Samsung zelf moet de cijfers overigens nog bevestigen al is het de vraag of het dat gaat doen. De bron van het verhaal zegt dat deze cijfers afkomstig zijn van een anonieme Samsung woordvoerder. Die noemt verder dat de verkoop "soepel" verloopt. In het begin van de verkoop waren er wel wat klachten over een rode schermtint en reboot-problemen maar die leken opgelost met een software update. Grootschalige problemen zoals destijds bij de Note 7 hebben zich niet voorgedaan, mede door het vooraf grondig testen ervan.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk
Partly
Blue Refurbished
€ 309,00 € 309,00   Bekijk
Amazon
Rose Pink
€ 562,57 € 562,57   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel