Ook iets langzamere HTC U11 Dual SIM komt naar Nederland


HTC brengt naast de Single- ook de Dual SIM-versie van de nieuwe U11 naar Nederland. Prijzen zijn gelijk aan elkaar al zijn er wel verschillen.

Zo slikt de HTC U11 Dual SIM maar liefst twee nano-simkaarten. Mensen die een tweede simkaart plaatsen verliezen wel de mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen. Die ruimte wordt namelijk gedeeld. In dat geval zit je vast aan de maximale opslagcapaciteit van 64 GB. Daarnaast liggen de 4G-snelheden van de Dual SIM-uitvoering van de HTC U11 wat lager; 800 Mbps tegen een gigabit op de reguliere U11. In de praktijk zul je dat echter niet merken; beide snelheden worden momenteel nog bij lange na gehaald in Nederland.

HTC U11 familie
Alleen de rode uitvoering komt hier voorlopig niet uit

Opvallend is dat beide toestellen dezelfde adviesprijs krijgen van 749 euro. Ook opvallend is dat HTC er blijkbaar voor kiest om de Dual SIM-uitvoering hier standaard al aan te bieden. Normaliter zien we Dual SIM-uitvoeringen van vlaggenschepen alleen als import hier terug. Denk dan bijvoorbeeld aan de modellen van Samsung. Online webshops melden momenteel een eerste beschikbaarheid van week 22; eind mei begin juni. Op dit moment valt er nog niets te zeggen over hoe goed het toestel verkoopt. De eerste tests met het toestel zijn wisselend; de ene media is er voorzichtig positief over, de andere ronduit negatief. Ons eigen oordeel zal pas volgen nadat we het toestel zelf grondig onder handen hebben genomen.


Prijsvergelijker HTC U11 Dual SIM
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Amazing Silver
€ 510,28 € 510,28   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de HTC U11 Dual SIM


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel