HTC U11 Dual SIM


HTC U11 Dual SIM
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarBlauwWitZilverZwart
Schermformaat
5,5 inch
Camera
12 megapixel

Pluspunten HTC U11 Dual SIM

 • Knijpbare zijkant met bijpassende functies
 • Waterbestendige en glanzende behuizing
 • Camera scoort goed in onafhankelijke test
 • Gelijk aan de U11 maar dan met Dual SIM

Minpunten HTC U11 Dual SIM

 • Geen ingang voor je eigen favoriete koptelefoon

Prijsvergelijker HTC U11 Dual SIM
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 29,00 € 0,00 100 500 MB   Tip
Ben € 30,00 € 0,00 100 1000 MB   Bekijk
hollandsnieuwe € 31,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 36,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
Telfort € 39,50 € 0,00 300 3000 MB 4G Bekijk
Vodafone € 44,00 € 0,00 150 2000 MB   Bekijk
KPN € 49,00 € 0,00 onbeperkt 2000 MB   Bekijk
Simyo € 21,00 € 0,00 100 4000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de HTC U11 Dual SIM met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De HTC U11 Dual SIM in het kort

De HTC U11 Dual SIM werd samen met de U11 door HTC op 16 mei 2017 aangekondigd. Als één van de weinig grote fabrikanten brengt HTC zowel de Single als Dual SIM uitvoering van een vlaggenschip uit. Het toestel is nagenoeg identiek aan de U11 behalve dan natuurlijk de mogelijkheid om een tweede simkaart te brengen. Maar natuurlijk is er nog meer te vertellen.

Natuur, ontwerp en vingerafdrukken

De HTC U11 Dual SIM is nogal een bijzondere verschijning. De glanzende achterkant bestaat uit laagjes edelmaterialen die het licht fraai weerspiegelen waardoor het haast vloeibaar lijkt. HTC claimt dat hierdoor natuur en ontwerp samenkomen. Het ziet er inderdaad mooi uit maar het is ook nog eens praktisch. Door de symmetrie ligt het toestel lekker in de hand zonder scherpe randen. Wat het echter ook is is enorm vingerafdrukgevoelig. Je zult je dagelijkse activiteiten moeten uitbreiden met het regelmatig schoonpoetsen wil je hem mooi houden.

Bekroonde camera

De mooie behuizing is natuurlijk mooi meegenomen maar minstens zo belangrijk is wat het toestel allemaal kan. Als eerste zijn we verplicht de zijkanten te bespreken. Deze zijn gevoelig op aanraking en kunnen daar op handelen. Zo kun je door te knijpen apps starten en foto's maken. De Edge Sense-software stelt je nog in staat om wat zaken aan te passen maar veel meer dan dit is het voorlopig niet. Wat dat betreft heb je meer aan de camera. Op papier klinkt een 12 megapixel camera niet erg spectaculair maar schijn bedriegt. Uit een onafhankelijke test van DxOMark blijkt dit de beste cameratelefoon van dit moment is. Dat komt door een aantal zaken waaronder UltraSpeed autofocus zodat snel scherp op een onderwerp wordt gefocust. De elektrische en optische beeldstabilisatie zorgt voor onbewogen beelden en de HDR Boost zorgt dat je in lastige lichtomstandigheden prima belichte foto's krijgt, zelfs in het donker. Niet alleen DxOMark erkent de goede camera op de HTC U11 Dual SIM, ook uit andere tests blijkt telkens hetzelfde. De U11 Dual SIM schiet bovengemiddeld goede foto's en video's.

Belangrijkste HTC U11 Dual SIM specificaties

 • Waterdichte, stofbestendige en 'vloeibare' behuizing
 • Bekroonde 12 megapixelcamera komt goed uit DxOMark-test
 • Groot 5.5 inch Super LCD 5-beeldscherm met Corning Gorilla-glas
 • 64 GB aan opslaggeheugen (uitbreidbaar tot 2TB met microSD-kaartje)
 • Selfiecamera van 16 megapixel
 • Ondersteuning voor snel 4G-internet
 • Octa-core-processor (Snapdragon 835) op 2,5 GHz, 4 GB aan RAM-werkgeheugen
 • Ondersteunt Dualsim (2x nano SIM)
 • Bekijk alle HTC U11 Dual SIM specs

Tegen beter weten in goede audio

HTC heeft de U11 Dual SIM niet uitgerust met een normale koptelefooningang. Je zult een headset moeten inpluggen op de USB C-poort en dat betekent meteen dat het niet mogelijk is om hem gelijktijdig op te laden. Onderweg even wat energie uit een powerbank halen en muziek luisteren wordt lastig. Je zult dan een Bluetooth-koptelefoon nodig hebben. Ondanks deze beperking is de U11 Dual SIM toch een hoogwaardige audio-telefoon. Maar dan wel in combinatie met een USonic-koptelefoon van HTC. Deze dopjes spelen niet alleen Hi-Res audio af, ze kunnen ook geheel gepersonaliseerd worden. Zo kunnen de USonic-dopjes je binnenoor scannen om zelf een geluidsprofiel te kiezen dat uniek is voor jouw oor. Ook kent het actieve omgevingsgeluid-onderdrukking. Ook zonder ingeplugde USonic-koptelefoon kun je genieten van muziek. Dat komt omdat de luidspreker bijgestaan wordt door de speaker die normaal gesproken gebruikt wordt als je telefoneert om de persoon aan de andere kant te horen. Deze speaker kan alleen hoge geluiden voortbrengen en doet dus dienst als tweeter. Het zorgt voor een rijker en gedetailleerder geluid.

Goedkoopste HTC U11 Dual SIM prijzen

De U11 Dual SIM is zowel los als in combinatie met een abonnement te koop. Vanaf €637 vonden wij al een webshop. Dat is toch een keurige 110 euro voordeliger in vergelijking met toen hij voor het eerst verkrijgbaar werd. Wil je dit bedrag niet in een keer uitgeven dan is een abonnement een betere optie. Je hebt al een U11 Dual SIM vanaf 29 euro per maand zonder vooraf bij te betalen. Dat is wel in combinatie met een tweejarig abonnement. Alle abonnementen van één jaar vind je op deze abonnementspagina, kies vervolgens links bovenaan in het filter voor de optie één jaar. Op diezelfde pagina kun je ook zoeken naar een bepaald aantal sms’jes, minuten en data. Daar vind je ook zoekfilters zoals downloadsnelheid en een eventueel maximaal maandbedrag. De HTC U11 Dual SIM is te krijgen in 4 verschillende kleuren, we hebben het dan over Sapphire Blue (blauw), Ice White (wit), Amazing Silver (zilver) en Brilliant Black (zwart). Er is alleen een versie met 64 GB aan opslagruimte verkrijgbaar. Een probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaartje in het toestel stoppen.


Concurrenten van de HTC U11 Dual SIM

Vergelijk de HTC U11 Dual SIM met deze producten


Praat mee over de HTC U11 Dual SIM