Hoesjesmaker verklapt ontwerp Samsung Galaxy S8


Al enige jaren zijn hoesjesmakers een betrouwbare bron van informatie. Zo ook nu weer lijkt het want via deze weg krijgen we het toekomstige ontwerp van de Galaxy S8 te zien. Waarvoor dank.

Het ontwerp lijkt overeen te komen met eerdere spyshots die van de vermeende Galaxy S8 waren uitgelekt. Zo zien we dat het beeldscherm het overgrote deel van de voorzijde in beslag neemt. Bovendien lijkt de homeknop verdwenen te zijn. Hier paste Samsung sinds enige jaren de vingerafdrukscanner in toe, die zien we echter niet terug op de achterzijde. We vermoeden daarom dat de scanner ergens in het scherm is ingebouwd. De techniek daarvoor werd eerder al door Qualcomm aangekondigd.

Samsung Galaxy S8
Render van de Galaxy S8

De render laat ook nog wel wat vragen over. Zo hadden we eerlijk gezegd verwacht dat Samsung met een dubbele hoofdcamera zou komen om tegenwicht te kunnen bieden aan de iPhone 7 Plus. Die tweede camera zien wij hierin niet terug. Ook geeft de render onduidelijk weer waar de flitser precies zit. Bij de Galaxy S7 zit die rechts van de cameramodule maar daar lijkt in dit ontwerp nauwelijks ruimte voor. In een ander uitgelekt hoesje lijkt er sprake te zijn van een uitsparing boven de camera maar of daar ook ruimte genoeg is voor een hartslagsensor wagen wij te betwijfelen. Ander opvallend puntje is de verplaatsing van de powerknop. Die zit nu onder de volumeknoppen links van het toestel. Voorheen zat die juist rechts. Daar zal een reden voor zijn en die horen we ongetwijfeld tijdens z'n lancering. Onderop zien we verder nog een USB-C poort en een 3,5 mm audiojack. Samsung lijkt Apple dus niet achterna te gaan, waarvoor dank. De lancering van de Samsung Galaxy S8 wordt niet voor april verwacht.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Blue Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk
Amazon
Black
€ 562,85 € 562,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel