“Samsung kondigt Galaxy S8 in april 2017 aan in New York”


Samsung gebruikt de afgelopen jaren het MWC in Barcelona om haar Galaxy S-vlaggenschip aan te kondigen. Mogelijk slaan ze dat dit jaar over om ergens in april in New York City haar Galaxy S8 te presenteren. Over uitstel wordt al langer gesproken.

Samsung lijkt nu wel genoeg tijd te nemen voor de lancering van haar volgende vlaggenschip. De problemen rondom de Note 7 lijken vooralsnog te wijten aan haast. Een fout die het zich ditmaal niet wil maken. Het lijkt daarom het MWC over te slaan om de Galaxy S8 te presenteren. In plaats daarvan moeten we uitkijken naar een speciaal event in New York. Dat doet ons denken aan de befaamde lancering van de Galaxy S4 die tijdens een musical-achtige manier onthult werd.

Samsung op Times Square
Niet de eerste keer dat Samsung telefoons in New York aankondigt

Of we deze keer iets soortgelijks voorgeschoteld krijgen is nog maar de vraag. De stijl van aankondigen werd nog jarenlang belachelijk gemaakt, al hebben wij ons kostelijk vermaakt. Samsung zou nu op het hoogste niveau de knoop willen doorhakken of het de lancering tijdens het MWC aan zich voorbij laat gaan. Dat Samsung de introductie mogelijk uitstelt heeft ook gevolgen voor de verkrijgbaarheid van het toestel. Die werd al niet voor april verwacht maar mogelijk volgt die nu nog later. Samsung verscheept toestellen doorgaans enkele weken na z'n introductie. Of het hier ook van af gaat wijken is nog maar de vraag. Van de Samsung Galaxy S8 zijn tot nu toe opvallend weinig geruchten bekend. Onduidelijk is of er twee varianten van uitkomen met verschillende schermgroottes, of er een platte en gebogen variant van bestaat, welke functies hij precies krijgt en op welk gebied hij moet uitblinken. Wat dat betreft weet Samsung dit jaar goed alle geruchten binnenskamer te houden.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 720,58 € 720,58   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel