Wederom foto’s verschenen van onaangekondigde Nokia’s


Nokia maakt naar alle waarschijnlijkheid in 2017 een comeback. Schimmige foto's van haar nieuwe portfolio verschenen al eens eerder op duistere hoeken van het internet, nu lijkt het hek helemaal van de dam. Nieuw en geloofwaardig beeldmateriaal.

De informatie uit deze afbeeldingen strookt namelijk met eerdere geruchten. Of dat daadwerkelijk wat waard is moet nog maar blijken. Nokia kondigt haar nieuwe telefoons onder eigen naam vermoedelijk in februari 2017 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aan. Het is ook mogelijk dat Nokia niet zo lang kan wachten en de CES begin 2017 aan doet. Mogelijk is onderstaande D1C één van te aan te kondigden telefoons. Het mid-range toestel krijgt volgens de foto een fysieke homeknop met daarnaast twee capacitieve toetsen. Eerder opgedoken schetsen leken te wijzen op een metalen frame, USB-C en een koptelefoonaansluiting.

Nokia D1C en E1
De vermeende Nokia D1C (links) en E1 (rechts)

Naast de D1C schijnt er ook gewerkt te worden aan de E1, overigens zijn beide waarschijnlijk slechts codenamen. Uiteindelijke typenummers moeten nog bekend worden. Ook van de Nokia E1 is een foto verschenen. Daar ontbreekt een fysieke homeknop wat doet vermoeden dat het hier om een eenvoudiger model gaat. Concrete specificaties hebben we nog niet voor je al wordt voor de D1C wel gesproken over een octa-core Qualcomm-processor uit de Snapdragon 600-serie. Het is afwachten totdat HMD, het bedrijf achter de Nokia-naam, haar nieuwe portfolio onthult. Erg lang zal dat zoals gezegd niet meer duren.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel