Nokia geeft mogelijk teaser van haar “terugkeer-smartphone”


Nokia bestaat nog en komt mogelijk spoedig met een nieuwe Android-smartphone. Het bedrijf mocht na de Microsoft-overname lange tijd geen telefoons uitbrengen maar daar komt binnenkort verandering in.

Het bedrijf heeft een cryptische foto de wereld in gestuurd waarin het haar fans bedankt. Ook zeggen ze dat technologie levens aangenamer moet maken, iets wat maar weinig mensen zullen tegenspreken. We zien verder een vrouw die vermoedelijk een telefoon vasthoudt. Of dit Nokia's terugkeer-telefoon is weten we niet.

Nokia Our Fans Rock

Als we hier wel kijken naar Nokia's terugkeer-smartphone dan komt die niet overeen met toestellen die we in het geruchtencircuit voorbij zagen komen. Wel lijkt het op de Nokia N1-tablet waarbij de camera ook in de hoek geplaatst is. Wijzelf vinden dit een ietwat ongelukkige plaats voor een camera omdat je vinger er zo snel voor gaat. Als Nokia inderdaad terugkomt in de smartphonewereld dan zal het wel flink wat partners moeten vinden. Nokia heeft geen eigen fabrieken meer om producten te maken. Ook kennis is vertrokken nadat het grotendeels door Microsoft werd overgenomen. Die had grootst ingezet op Nokia's smartphonetak maar daar is inmiddels weinig meer van over.

(via)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel