Mogelijk eerste foto verschenen van Samsung Galaxy S8


Je moet het Samsung nageven; het lukt ze aardig om beeldmateriaal van de aankomende Galaxy S8 geheim te houden. Tot nu toe hebben we nog niet echt foto's voorbij zien komen. Daar komt mogelijk verandering in.

Want volgens een poster op Weibo kijken we hieronder toch echt naar de eerste kiekjes van de Samsung Galaxy S8. Het beeld wat we gepresenteerd krijgen komt ook overeen met informatie die eerder uitlekte. Denk dan aan een voorkant zonder homeknop en waarvan het scherm het grootste deel in beslag neemt. We vermoeden daarom dat de S8 de Screen-to-body ratio van 77,2% voor de S7 edge met gemak verslaat.

Samsung Galaxy S8
Is dit dan echt de Galaxy S8?

Los van het grote scherm zien we wel degelijk overeenkomsten met z'n voorganger. Vooral de bovenkant lijkt er sterk op. Dat is misschien niet gek; het ontwerp van het huidige vlaggenschip doet het vrij goed bij het grote publiek. Samsung kan nog steeds grote wijzigingen hebben doorgevoerd aan de achterkant waardoor toch een 'nieuw ogend ontwerp' ontstaat. Dat geldt vooral als de vingerafdrukherkenning op de achterzijde geplaatst is. Samsung kan echter ook gekozen hebben voor een ultrasonische vingerafdrukscanner in het beeldscherm zelf. Dat scherm is in ieder geval om de zijkanten heen gebogen. Of er ook een platte variant komt is afwachten.

18 april

Inmiddels denken Koreaanse media te weten op welke datum Samsung de Galaxy S8 in de winkel denkt te hebben. Dat moet 18 april gaan gebeuren, dat dit jaar op een dinsdag valt. Een speciaal Unpacked Event zal in de eerste week van april plaatsvinden. Hiermee valt de lancering later in het jaar dan destijds bij de S7 gebeurt is. Samsung heeft extra tijd nodig om een debacle zoals met de Note 7 te voorkomen. Ook zou het bedrijf meer tijd nodig hebben gehad omdat het nieuwe vlaggenschip lastiger in elkaar te zetten is. Vooralsnog kunnen wij niets anders dan speculeren waarom precies de lancering naar april verschoven is, feit is dat we nog even geduld moeten hebben.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 562,85 € 562,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel