Beste renders tot nu toe verschenen van Samsung Galaxy S8


Beetje bij beetje krijgen we een steeds beter beeld van de Samsung Galaxy S8. Was het eerst nog slechts beetjes informatie, nu krijgen we ook echt beelden binnen van het nieuwe vlaggenschip. Mede dankzij de hoesjesfabrikanten.

Onderstaande render is ook afkomstig van zo'n zogenaamde hoesjesfabrikant. Die krijgen vaak eerder al de exacte afmetingen binnen om zo snel na het uitkomen ervan met accessoires te komen. Opvallend aan deze render is dat we ook een achtergrond zien die Samsung mogelijk gaat gebruiken. We zien een deel van een 8. Daarmee wekt het de suggestie dat het verregaande informatie heeft over de S8, meer dan alleen z'n afmetingen.

Samsung Galaxy S8

Bovendien geeft de render een nog beter beeld van het uiteindelijke ontwerp van de Samsung Galaxy S8. Zo zien we een groot beeldscherm dat vrijwel de hele voorkant beslaat. Ruimte voor een homeknop is er niet meer, die komt geheel te verdwijnen. Vingerafdrukherkenning zal dan via het beeldscherm gebeuren. Momenteel komt dat nog nergens voor, Samsung zal dan één van de eersten zijn die dit introduceert. Andere wijzigingen die overeenkomen met eerdere geruchten zijn de verplaatsing van de flitser en de overstap naar USB Type-C. Toch houden we nog even een slag om de arm als het gaat om de opvolger van de Samsung Galaxy S7; het kan altijd nog gaan om een creatieve hoesjesfabrikant die ook de laatste geruchten in de gaten houdt. De introductie van de Galaxy S8 staat ergens in april gepland.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel