Uitgerekend Qualcomm lekt nieuwe LG-telefoon met bediening op achterkant


We verwachten een nieuwe LG-telefoon komende CES-beurs. Mogelijk de opvolger van de kromme G Flex. En nu lekt uitgerekend Qualcomm, de processorfabrikant, een plaatje van een nieuwe LG-telefoon. Toeval? Vast niet.

De LG G Flex is vrij opmerkelijke telefoon. Misschien niet qua specificaties maar wel qua vormgeving. Zo is de G Flex krom en kan hij licht gebogen worden. Dat is niet slechts een gimmick, de kromming van het scherm zorgt voor minder weerkaatsing en levert dus een betere kijkervaring op. Qualcomm maakt nu melding van een nieuwe LG-telefoon voor komende CES. Het ligt dus voor de hand dat ze hiermee de G Flex II bedoelen.

LG G Flex 2 with Qualcomm

Eerder al werd duidelijk dat LG voor de opvolger van de G Flex een kleiner scherm in gedachten heeft. Ook de zelfhelende achterkant waarmee kleine krasjes vanzelf 'genezen' zal van de partij zijn. Qualcomm geeft ons nu een nieuwe eigenschap; knoppen aan de achterkant. We zagen LG het al toepassen bij de G3 en G2 en nu dus ook de nieuwe G Flex 2. Misschien wel wat teleurstellend is de verouderde processor waar LG voor gekozen heeft; de Snapdragon 800. Op zich niets mis mee maar inmiddels wel opgevolgd door de Snapdragon 801 en 805. Rond 6 januari horen we ongetwijfeld meer over dit toestel.


Prijsvergelijker LG G Flex

Toon alle aanbiedingen van de LG G Flex


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel