Nog grotere Samsung Galaxy A7 komt op 14 januari


Hij is al menigmaal hier in onze geruchten-rubriek voorbijgekomen; de van metaal gemaakt Galaxy A7. Het is tevens het grotere broertje van de reeds aangekondigde Galaxy A3 en A5. De A7 wordt mogelijk op 14 januari 2015 officieel.

Hiermee is de Galaxy A7 direct de grootste van de reeds officiële Galaxy A3 en A5. Die eerste is uitgerust met een 4,5 inch qHD-scherm terwijl de Galaxy A5 het mag doen met een 5 inch groot Full HD-scherm. Het scherm van de Galaxy A7 zal tussen de 5,2 en 5,5 inch liggen. Duidelijkheid daarover is er nog niet.

Samsung Galaxy A7 overview

Wel lijkt bekend dat Samsung gebruik maakt van een Full HD-resolutie. Qua camera's kunnen we veilig stellen dat de achterkant een 13 megapixel exemplaar krijgt terwijl de voorzijde moet schikken met een 5 megapixel variant. Nog steeds enorm hoog voor het schieten van scherpe selfies. Mocht Samsung de Galaxy A7 inderdaad op 14 januari aankondigen dan slaat het hiervoor wel de CES over wat misschien wat vreemd klinkt. Mogelijk wil Samsung de CES gebruiken om de focus op een ander product te leggen.

Bron: Ruliweb


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel