Folder maakt melding van nieuwe Samsung Galaxy Grand Max


Meestal lekken nieuwe telefoons uit via een kiekje op een website of forum. Maar het kan natuurlijk altijd nog via de klassieke ouderwetse manier. Een folder van doodnormaal papier maakt melding van de nog onofficiële Galaxy Grand Max.

En omdat de folder direct melding maakt van een lijstje specificaties weten we direct waar we aan toe zijn. Een TFT-display van 5,2 inch groot met een HD-resolutie, Android 4.4 KitKat en een 2.500 mAh grote batterij. De Grand Max (SM-G720N0) beschikt verder over een 1,2 GHz quadcore-processor met 1,5 GB aan werkgeheugen.

Samsung Galaxy Grand Max and Galaxy A7

Er is echter één specificaties die ons doet vermoeden dat de Grand Max voorlopig alleen in Korea uitkomt. En dat is de ondersteuning voor DMB waarmee via je mobiel TV gekeken kan worden. In dezelfde folder dook ook de Galaxy A7 op die nog niet officieel is aangekondigd. Dit model komt naar alle waarschijnlijkheid wel gewoon naar Nederland. De A7 krijgt volgens dit boekje ook een 5,2 inch scherm maar dan met Full HD-resolutie. Samsung kondigde eerder al de Galaxy A5 en A3 aan.

Bron: Sammobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel