Schimmig plaatje zou eerste afbeelding van HTC One (Hima/M9) zijn


Dat er begin volgend jaar een opvolger komt van de HTC One (M8) lijkt zeker. Hoe die er uit komt te zien is nog onzeker, want er lekt bijzonder weinig van het toestel uit. Zou dit dat het allereerste plaatje van de nieuwe One zijn?

Het plaatje zou een uitknipsel zijn van een officiële HTC-uitnodiging voor de CES-beurs in Las Vegas. Er zijn alleen tal van onduidelijkheden die bij ons de alarmbellen doen rinkelen. Zo komt het lettertype van het HTC-logo onderin niet overeen en wordt in het scherm voor de datum en tijd het lettertype Courier gebruikt wat uitzonderlijk is voor het bedrijf. Bovendien komt het plaatje uit China wat vreemd is mocht HTC inderdaad uitnodigingen hebben verstuurd voor een Amerikaanse elektronicabeurs.

HTC One Hima (M9)

Ook wordt tot op heden nog steeds gedacht dat HTC de opvolger van de One (M8) pas ergens in maart aankondigt. Een lancering vroeg in januari zou als een verrassing komen. Onlangs nog somden we de verschillen op tussen de bestaande One (M8) en de nieuwe One (Hima). Grootste wijziging lijkt de 20,7 megapixel camera op de achterzijde te zijn.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel