Firmware Update Friday - Week 51


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Pebble Classic, Steel, Time, Time Steel en Time Round, de Motorola Moto X Style en de new Moto X.

Pebble - versie 3.8

We hebben afgelopen woensdag al een kort berichtje geschreven over een update voor de Pebble Time, Time Steel en Time Round. Mocht je dat gemist hebben; er is een fitness app gekomen die naast het tellen van stappen je slaap kan bijhouden. Ook voor oudere Pebble's is er goed nieuws want zij krijgen vanaf deze week de beschikking over de nieuwe Timeline-interface. We hebben het dan over de Pebble Classic en Steel. Updaten moet via je telefoon en je hebt daarvoor ten minste versie 3.5 op iOS voor nodig of v.3.8.0 voor Android. Je wordt vervolgens door een installatieprocedure geloodst.

Motorola Moto X Style - Android 6.0 Marshmallow

We werden er vorige week door @brouwer1978 op gewezen dat Android 6.0 Marshmallow voor de Moto X Style is uitgekomen. Dank daarvoor. Gebruikers kunnen de update zoals gebruikelijk via het toestel zelf binnenhalen. Het was al bekend dat Motorola de update aan het uitrollen was maar tot nu toe hadden we hem nog niet in Nederland aangetroffen. Dat lijkt nu dus te zijn gebeurd.

Motorola new Moto X (2014) - Android 6.0 Marshmallow

Dat was niet het enige Motorola-toestel dat afgelopen week Marshmallow binnenkregen. Onze hoofdreviewer ontving afgelopen week de nieuwste Android-versie op z'n new Moto X uit 2014. Versie 6 ziet er niet veel anders uit dan z'n voorganger maar het kent wel enkele sterke batterijbesparende functies. Doze zorgt er bijvoorbeeld voor dat de batterij bij inactiviteit langer meegaat. Leg je telefoon even neer en de batterijlading neemt nagenoeg niet af. Het lukt Motorola telkens om snel z'n Android-updates uit te rollen doordat het nagenoeg geen schil toepast. Hierdoor hoeven ze weinig aanpassingen te doen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel