Pebble Time Steel


Pebble Time Steel
Pebble Time Steel goud rood rechterzijkant
Pebble Time Steel grijs linkerzijkant schuin
Review
2 reviews
 
Geef jouw beoordeling en maak kans op €50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
1,26 inch

Pluspunten Pebble Time Steel

  • Ditmaal voorzien van een kleurenscherm
  • Eenvoudig te verwisselen bandjes
  • Geheel nieuwe interface gebaseerd op tijd
  • Bovengemiddelde batterijduur van 10 dagen

Minpunten Pebble Time Steel

  • Kent geen hartslagmonitor of GPS

Pebble Time Steel review: van marktleider naar underdog naar vernieuwer

Pebble Time Steel review: van marktleider naar underdog naar vernieuwer Reviews over smartwatches hebben we hier op NieuweMobiel.NL nog niet gehad maar deze productcategorie wordt wel steeds populairder. En laat ons daarom beginnen met een uitvoerige bespreking van de Pebble Time Steel. Eigenlijk is Pebble de uitvinder van de moderne smartwatch; een productcategorie die zich nog moet bewijzen. Niet iedereen is overtuigd van het nut van een slim horloge en het hebben van een extra apparaat dat continu om aandacht vraagt. Lees verder


De Pebble Time Steel in het kort

De Pebble Time Steel werd een week na de lancering van de Pebble Time aangekondigd en is het metalen broertje van dat nieuwe horloge. De Time Steel krijgt een kleurenscherm mee met een batterij die 10 dagen meegaat.

Succesvol

Pebble is één van de succesvolste smartwatch-fabrikanten. Zo verkocht het inmiddels al 1 miljoen slimme horloges, een getal waar begin 2015 nog geen enkel ander bedrijf aan kon tippen. Deze Pebble Time Steel zal daar ongetwijfeld voor vele extra verkopen verantwoordelijk zijn want het is een zeer welkome opvolger van de Pebble Steel. Ditmaal is hij uitgerust met een kleuren e-paper scherm en krijgt het horloge een nieuwe manier van bedienen mee.

Pebble Time Steel grijs linkerzijkant schuin

Tijdlijn

De nieuwe interface is gebaseerd op tijd. Dingen als de klok of het aantal gezette stappen tot nu toe zie je direct. Eerder ontvangen notificaties of sportuitslagen zie je in het verleden, in de toekomst kun je je aankomende agendapunten en weersvooruitzichten bekijken. Apps kunnen zelf hun informatie terecht in deze tijdlijn. Natuurlijk kun je apps ook nog gewoon via een menu bereiken. Deze manier van het opvragen van informatie moet volgens Pebble een meer natuurlijke manier zijn dan voorheen.

Scherm altijd aan

De Pebble Time Steel is gemaakt van roestvrij staal en komt met zowel een lederen als een metalen bandje. Deze bandjes kun je zelf verwisselen met een ander willekeurig 22mm bandje. De behuizing is in drie uitvoeringen verkrijgbaar; zwart, wit en rood. Ieder komt met een bijpassend bandje. Net als de voorgaande Pebble-horloges is hij waterbestendig. De batterij van de Time Steel bedraagt 10 dagen, dat is veel langer dan andere slimme horloges. Knap, vooral als je bedenkt dat het scherm altijd aan staat. Pebble haalt deze lange accutijden dankzij het toepassen van een e-paper scherm dat vele malen zuiniger is dan bijvoorbeeld TFT of AMOLED-schermen. De Pebble Time Steel is stand alone te gebruiken maar werkt ook in combinatie met iPhone vanaf iOS 8 en Android-telefoons onder 4.0 of hoger.


Video over de Pebble Time Steel

Deze keer is het voor Pebble menens! Ze introduceren de fraaie Pebble Time Steel met tijdlijn-interface


Concurrenten van de Pebble Time Steel

Vergelijk de Pebble Time Steel met deze producten


Praat mee over de Pebble Time Steel