Pebble Time Steel

4,4 / 10 op basis van 2 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Pebble Time Steel
Pebble Time Steel goud rood rechterzijkant
Pebble Time Steel grijs linkerzijkant schuin
Pebble Time Steel
Pebble Time Steel

Reviews over de Pebble Time Steel

4,4
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Van marktleider naar underdog naar vernieuwer”

·

  • Kleurenscherm
  • Lange accuduur
  • Onbeperkt apps laden
  • Stijlvoller vormgegeven
  • Zelf te verwisselen bandjes
  • Lage resolutie-scherm
  • Contrast blijft achter
  • iOS-gebruikers missen functies

Pebble Time Steel review: van marktleider naar underdog naar vernieuwer Reviews over smartwatches hebben we hier op NieuweMobiel.NL nog niet gehad maar deze productcategorie wordt wel steeds populairder. En laat ons daarom beginnen met een uitvoerige bespreking van de Pebble Time Steel. Eigenlijk is Pebble de uitvinder van de moderne smartwatch; een productcategorie die zich nog moet bewijzen. Niet iedereen is overtuigd van het nut van een slim horloge en het hebben van een extra apparaat dat continu om aandacht vraagt.


·

Misschien een tikkeltje duur (vooral in vergelijking met Android Wear-horloges) en ook het scherm is in vergelijking met andere smartwatches wat aan de kleine kant. Staat weer tegenover dat het scherm altijd aan is en de batterij ruim een week meegaat. Dat alleen al is in de praktijk zo enorm handig. Had voorheen de Pebble Steel maar die is nu ingeruild voor deze Time Steel. Handig is de mogelijkheid om zelf 22mm bandjes te plaatsen. Dat maakt hem zoveel persoonlijker. Gewoon een bandje van internet bestellen en wisselen maar. Direct een ander gezicht. Het scherm is ditmaal licht gebogen en de afwerking is subliem. Iedereen zegt tot nu toe dat ze hem prachtig vinden en ik kan ze geen ongelijk geven. De tijdlijn is slim bedacht al moeten er nog flink wat apps komen om daarop in te haken. Pas dan wordt het wat. Animaties zijn echt briljant, word je telkens vrolijk van als je hem bediend. Oplaadkabeltje is ook stukken verbeterd. Alleen de knopjes lijken wat meer speling te hebben dan bij de Steel. Dat is jammer maar mag verder geen naam hebben. Helderheid in het donker blijft een dingetje, vooral nu het kleur is en soms wat lastig te onderscheiden is. De backlight helpt dan enorm als slurpt die wel batterij.

1 0

Alle Pebble Time Steel reviews


De Pebble Time Steel in het nieuws


Beschrijving van de Pebble Time Steel

De Pebble Time Steel werd een week na de lancering van de Pebble Time aangekondigd en is het metalen broertje van dat nieuwe horloge. De Time Steel krijgt een kleurenscherm mee met een batterij die 10 dagen meegaat.

Succesvol

Pebble is één van de succesvolste smartwatch-fabrikanten. Zo verkocht het inmiddels al 1 miljoen slimme horloges, een getal waar begin 2015 nog geen enkel ander bedrijf aan kon tippen. Deze Pebble Time Steel zal daar ongetwijfeld voor vele extra verkopen verantwoordelijk zijn want het is een zeer welkome opvolger van de Pebble Steel. Ditmaal is hij uitgerust met een kleuren e-paper scherm en krijgt het horloge een nieuwe manier van bedienen mee.

Pebble Time Steel grijs linkerzijkant schuin

Tijdlijn

De nieuwe interface is gebaseerd op tijd. Dingen als de klok of het aantal gezette stappen tot nu toe zie je direct. Eerder ontvangen notificaties of sportuitslagen zie je in het verleden, in de toekomst kun je je aankomende agendapunten en weersvooruitzichten bekijken. Apps kunnen zelf hun informatie terecht in deze tijdlijn. Natuurlijk kun je apps ook nog gewoon via een menu bereiken. Deze manier van het opvragen van informatie moet volgens Pebble een meer natuurlijke manier zijn dan voorheen.

Scherm altijd aan

De Pebble Time Steel is gemaakt van roestvrij staal en komt met zowel een lederen als een metalen bandje. Deze bandjes kun je zelf verwisselen met een ander willekeurig 22mm bandje. De behuizing is in drie uitvoeringen verkrijgbaar; zwart, wit en rood. Ieder komt met een bijpassend bandje. Net als de voorgaande Pebble-horloges is hij waterbestendig. De batterij van de Time Steel bedraagt 10 dagen, dat is veel langer dan andere slimme horloges. Knap, vooral als je bedenkt dat het scherm altijd aan staat. Pebble haalt deze lange accutijden dankzij het toepassen van een e-paper scherm dat vele malen zuiniger is dan bijvoorbeeld TFT of AMOLED-schermen. De Pebble Time Steel is stand alone te gebruiken maar werkt ook in combinatie met iPhone vanaf iOS 8 en Android-telefoons onder 4.0 of hoger.


Beknopte specificaties van de Pebble Time Steel

Afmetingen 40,5 x 37,5 x 10,5 mm
Gewicht 62,3 gram
EAN codes 2750050071793, 2750050071786, 2750041157536, 0855906004481, 0855906004375, 0855906004368
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 1.26 inch, E Ink
Hardware
Stof-/waterbestendige behuizing
Voeding
Batterij

Alle Pebble Time Steel specificaties


Video over de Pebble Time Steel

Deze keer is het voor Pebble menens! Ze introduceren de fraaie Pebble Time Steel met tijdlijn-interface


Alternatieven van de Pebble Time Steel

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
 
Pebble Time Steel
Huawei Watch GT (B19)
Samsung Galaxy Watch Active (R500)
Samsung Galaxy Watch 42mm (R810)
Huawei Watch GT Active
 
 Huidig product    
Kleurenbeeldscherm1.26 inch, E Ink1.39 inch, AMOLED1.1 inch, Circular Super AMOLED1.2 inch, Circular Super AMOLED1.39 inch, AMOLED
Stof-/waterbestendige behuizing
Batterij
420 mAh230 mAh270 mAh420 mAh

Volledige vergelijking Pebble Time Steel en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Pebble Time Steel