Pebble Time Round


Pebble Time Round
Pebble Time Round schuin zwart 20mm
Pebble Time Round schuin zwart rood 14mm
Pebble Time Round schuin goud 14mm
Pebble Time Round schuin zilver 20mm
Pebble Time Round schuin zilver beige 14mm
Pebble Time Round zilver beige onderkant
Pebble Time Round zilver beige linkerzijkant schuin
Pebble Time Round zilver beige linkerzijkant
Pebble Time Round zilver beige rechterzijkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
1,26 inch

Pluspunten Pebble Time Round

  • Ronde en klassieke vormgeving
  • Erg dun voor een smartwatch
  • Scherm altijd aan
  • Vele kleuren en stijlen verkrijgbaar

Minpunten Pebble Time Round

  • Batterijduur van 2 dagen, de Time Steel gaat 10 dagen mee

De Pebble Time Round in het kort

De Pebble Time Round is de derde smartwatch die Pebble in 2015 uitbracht. Deze Time Round onderscheidt zich door z'n ronde en meer traditionele vormgeving. Naast rond is het horloge ook een stuk dunner geworden waardoor hij een groter publiek moet aanspreken.

Altijd aan

Net als bij andere Pebble-horloges krijgt de Time Round een e-paper scherm dat altijd aan staat. E-paper staat voor elektronisch papier en heeft geen achtergrondverlichting nodig om zichtbaar te zijn. Het is ook vele malen rustiger voor de ogen dan een traditioneel TFT of AMOLED-scherm waar veel andere smartwatches gebruik van maken. Om het scherm van de Pebble Time Round ook in het donker af te kunnen lezen is er wel een LED-achtergrondlampje. Noemenswaardig is verder de vrij grote schermrand. Het scherm zit dus niet tot aan de rand zoals sommige andere ronde smartwatches.

Snellaadfunctie

Pebble gaat alweer wat jaartjes mee en daardoor is het Pebble-platform één van de meest volwassene. Het werkt samen met zowel Android als iPhone. Hierdoor ontvang je notificaties op je horloge en ook binnenkomende oproepen. Je kunt zelfs reageren vanaf het horloge zodat je smartphone in je broekzak kan blijven. Verder zijn er voor Pebble-horloges al tal van apps geschreven die ook op deze Pebble Time Round werken. De Pebble-horloges staan bekend om hun lange batterijduur van een week. Deze Time Round houdt het echter 'slechts' 2 dagen vol. Pebble probeert dat goed te maken door een snellaadfunctie. In slechts 15 minuten kan het horloge weer een dag vooruit.

Verschillende bandjes

Met de Time Round probeert Pebble de twijfelaars over de streep te trekken. Door z'n klassieke uitstraling, ronde vormgeving en dun profiel zou dat best wel eens kunnen gaan lukken. Handig is in ieder geval dat je zelf bandjes kunt verwisselen. Er is een uitvoering waarop alleen 14 millimeter bandjes passen en één waarop alleen 20 mm bandjes kunnen. Er zijn in totaal 5 verschillende stijlen verkrijgbaar met in totaal 3 verschillende kleuren. Het personaliseren houdt daar niet bij op. Doordat er tal van kleurrijke watchfaces beschikbaar zijn kun je je de Pebble Time Round geheel eigen maken.


Video over de Pebble Time Round

Pebble-baas Eric legt uit waarom jij een Pebble Time Round nodig hebt


Concurrenten van de Pebble Time Round

Vergelijk de Pebble Time Round met deze producten


Praat mee over de Pebble Round