Pebble Time Round

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Pebble Time Round
Pebble Time Round schuin zwart 20mm
Pebble Time Round schuin zwart rood 14mm
Pebble Time Round schuin goud 14mm
Pebble Time Round schuin zilver 20mm
Pebble Time Round schuin zilver beige 14mm
Pebble Time Round zilver beige onderkant
Pebble Time Round zilver beige linkerzijkant schuin
Pebble Time Round zilver beige linkerzijkant
Pebble Time Round zilver beige rechterzijkant

Reviews over de Pebble Time Round

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Pebble Time Round

De Pebble Time Round is de derde smartwatch die Pebble in 2015 uitbracht. Deze Time Round onderscheidt zich door z'n ronde en meer traditionele vormgeving. Naast rond is het horloge ook een stuk dunner geworden waardoor hij een groter publiek moet aanspreken.

Altijd aan

Net als bij andere Pebble-horloges krijgt de Time Round een e-paper scherm dat altijd aan staat. E-paper staat voor elektronisch papier en heeft geen achtergrondverlichting nodig om zichtbaar te zijn. Het is ook vele malen rustiger voor de ogen dan een traditioneel TFT of AMOLED-scherm waar veel andere smartwatches gebruik van maken. Om het scherm van de Pebble Time Round ook in het donker af te kunnen lezen is er wel een LED-achtergrondlampje. Noemenswaardig is verder de vrij grote schermrand. Het scherm zit dus niet tot aan de rand zoals sommige andere ronde smartwatches.

Snellaadfunctie

Pebble gaat alweer wat jaartjes mee en daardoor is het Pebble-platform één van de meest volwassene. Het werkt samen met zowel Android als iPhone. Hierdoor ontvang je notificaties op je horloge en ook binnenkomende oproepen. Je kunt zelfs reageren vanaf het horloge zodat je smartphone in je broekzak kan blijven. Verder zijn er voor Pebble-horloges al tal van apps geschreven die ook op deze Pebble Time Round werken. De Pebble-horloges staan bekend om hun lange batterijduur van een week. Deze Time Round houdt het echter 'slechts' 2 dagen vol. Pebble probeert dat goed te maken door een snellaadfunctie. In slechts 15 minuten kan het horloge weer een dag vooruit.

Verschillende bandjes

Met de Time Round probeert Pebble de twijfelaars over de streep te trekken. Door z'n klassieke uitstraling, ronde vormgeving en dun profiel zou dat best wel eens kunnen gaan lukken. Handig is in ieder geval dat je zelf bandjes kunt verwisselen. Er is een uitvoering waarop alleen 14 millimeter bandjes passen en één waarop alleen 20 mm bandjes kunnen. Er zijn in totaal 5 verschillende stijlen verkrijgbaar met in totaal 3 verschillende kleuren. Het personaliseren houdt daar niet bij op. Doordat er tal van kleurrijke watchfaces beschikbaar zijn kun je je de Pebble Time Round geheel eigen maken.


De Pebble Time Round in het nieuws

ts Pebble Time Round Fitness

Pebble ontslaat kwart van personeel

Smartwatchnieuws ·

Ooit bevond Pebble zich in een vroeg en rustig stadium van de smartwatch-markt. Maar met de komst van Google en Apple lijken er toch moeilijke tijden te zijn aangebroken voor Pebble. Het bedrijf moet afscheid nemen van 25% van haar personeel.

Een kwart van het personeel komt in het geval van Pebble neer op 40 medewerkers. De reden voor het afscheid komt omdat het bedrijf zegt weinig kapitaal binnen te halen van investeerders. De verkopen daarentegen gaan overigens best aardig al verkoopt het bedrijf wel aanzienlijk minder exemplaren dan concurrent Apple. Onlangs nog introduceerde het bedrijf de Time Round nadat eerder al de Time Steel en Time waren aangekondigd.

Pebble Time fitness
Pebble gaat zich meer richten op gezondheid-functies

Voor de komende periode gaat Pebble zich met name richten op fitness-functies. Eind 2015 kwam het al met een eigen fitness-app in de vorm van Pebble Health. Deze kan informatie zoals gemaakte stappen en slaappatronen bijhouden. De Pebble-horloges bevatten geen hartslagmonitor zoals bijvoorbeeld wel de Apple Watch en diverse Android Wear-horloges kunnen. Daar staat weer tegenover dat de Pebble-horloges niet iedere avond aan de lader hoeven. Pebble werd bekend na tweemaal een succesvolle Kickstarter-campagne te lanceren. De concurrentie in de smartwatch-markt is momenteel hevig. Apple verlaagde afgelopen week nog de prijs van haar Watch met 50 dollar en we staan aan de vooravond van vele nieuwe Android Wear-horloges.

(via)

 • Tags:
 • ontslag
 • pebble

ts Pebble Time Round Zwart Wit

Pebble Time Round vanaf 31 maart in Nederland verkrijgbaar

Smartwatchnieuws ·

Eerder werd al bekend dat de ronde en klassiek vormgegeven Pebble Time Round naar Nederland komt, nu weten we ook wanneer. Volgens onze informatie zal het horloge vanaf 31 maart verkrijgbaar zijn in 3 uitvoeringen, allen met een lederen bandje.

Pebble maakte al eerder bekend dat het de Time Round in de Benelux zou uitbrengen. Tot nu toe was het slanke horloge alleen nog in de VS en Engeland verkrijgbaar. De Pebble Time Round is het eerste ronde horloge van het van origine Kickstarter-project. Bovendien is het klokje een stuk dunner dan andere modellen al zie je dat ook meteen terug in de batterijduur. Die bedraagt maximaal 2 dagen. Daar staat tegenover dat slechts 15 minuten opladen genoeg is voor een volle dag gebruik.

Pebble Time Round
De Pebble Time Round lijkt meer op een horloge dan op een smartwatch

Vanaf 31 maart 2016 zal de Pebble Time Round naar alle waarschijnlijkheid worden uitgeleverd. Hij is vooraf al te bestellen en wel in de uitvoeringen Leather Nero Black, Leather Silver Stone en Leather Silver Flame Red. Qua prijs komt de Pebble Time Round uit op 229 euro wat meteen een paar tientjes goedkoper is dan de eveneens premium Time Steel. De prijs van plastic gemaakte Time is recentelijk omlaag gegaan naar 165 euro. De Round is ideaal voor wie toch een smartwatch wil hebben met alle gemakken van dien maar die er toch als klassiek horloge uitziet.

 • Tags:
 • benelux
 • nederland
 • pebble
 • timeround
 • verkrijgbaar

ts Pebble Time Round

Pebble Time Round is bedrijfs eerste ronde smartwatch

Smartwatchnieuws ·

Net nadat backers hun Time en Time Steel hadden ontvangen komt Pebble alweer met een nieuwe smartwatch; de Time Round. Het slimme horloge kent een rond ontwerp en is voor een smartwatch bijzonder dun.

Pebble Time Round is bedrijfs eerste ronde smartwatch

De aankondiging van de Pebble Time Round komt enigszins als verrassing. Het bedrijf bracht immers nog kortgeleden twee versies uit; de Time en Time Steel. Hiervoor schakelde het nog de hulp in van Kickstarter, de Time Round brengt het op eigen kracht uit. De Pebble Time Round is in tegenstelling tot voorgaande Pebble's rond en kent een opvallend grote bezel. Mogelijk is die er om te verhullen dat het e-paper scherm toch vierkant is.

Onduidelijk is in ieder geval hoe bestaande apps op het ronde scherm worden weergegeven. Mogelijk moeten die daarvoor worden aangepast. Pebble maakt gebruik van hetzelfde kleuren e-paper scherm als bij de overige Time-modellen en dat altijd aan staat. Ditmaal is het horloge wel een stuk dunner; slechts 7,5 millimeter. De Time is 9,5 millimeter en de metalen Time Steel zelfs 10,5 mm. Dat heeft wel consequenties voor de batterijduur; die gaat 2 dagen mee in tegenstelling tot 10 op de Time Steel. Opladen duurt daarentegen slechts 15 minuten.

Time Round verkrijgbaarheid

De Pebble Time Round is spatwaterdicht (IPX7) en komt in 5 verschillende stijlen en 3 verschillende kleuren. Bandjes kunnen zelf verwisseld worden en er kan gekozen worden uit een 20 en 14mm optie. Pebble denkt de Round vanaf november te kunnen leveren voor een bedrag van 249 dollar. Klanten die via Kickstarter het Time-project gesteund hebben kunnen 50 dollar korting krijgen of hun Time (Steel) retour sturen.

 • Tags:
 • pebble
 • smartwatch
 • timeround

Beknopte specificaties van de Pebble Time Round

Afmetingen 38,5 x 38,5 x 7,5 mm
Gewicht 28 gram
EAN codes 0855906004696, 0855906004672, 0855906004665, 0855906004641, 0855906004634, 0855906004627
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 1.26 inch, E Ink
Materialen
Stof-/waterdicht
Voeding
Batterij

Alle Pebble Time Round specificaties


Video over de Pebble Time Round

Pebble-baas Eric legt uit waarom jij een Pebble Time Round nodig hebt


Alternatieven van de Pebble Time Round

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
 
Pebble Time Round
Samsung Galaxy Watch 42mm (R810)
Apple Watch Series 3 38mm
Huawei Watch GT Active
Samsung Galaxy Watch Active2 40mm (R830)
 
 Huidig product    
Kleurenbeeldscherm1.26 inch, E Ink1.2 inch, Circular Super AMOLED1.34 inch, AMOLED1.39 inch, AMOLED1.2 inch, Circular Super AMOLED
Stof-/waterdicht
Batterij
270 mAh273 mAh420 mAh247 mAh

Volledige vergelijking Pebble Time Round en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Pebble Round