Eerste benchmark van Samsung Galaxy S6 duikt op


Het duurt nog wel even voordat Samsung de Galaxy S6 officieel aankondigt, maar een eerste benchmark van het vermeende vlaggenschip is al opgedoken. Hieruit krijgen we tevens een glimp van z'n toekomstige specificaties te zien.

Laten we maar beginnen met die specs, want erg verrassend zijn die niet. Namelijk een Quad HD-scherm van 5,5 inch groot, een 20 megapixel camera met een 5 megapixel selfiecamera en natuurlijk Android Lollipop. Samsung lijkt voor dit exemplaar de eigen Exynos 7420 te hebben gebruikt. Dit is een octacore processor met een Mali-T760 GPU van ARM. Eerder nog gingen geruchten dat Samsung aan een eigen GPU zou werken.

Samsung Galaxy S6 AnTuTu benchmark

Mocht Samsung inderdaad voor een display van 5,5 inch kiezen dan is de opvolger van de Galaxy S5 hiermee groter dan Samsung's eerste phablet; de Galaxy Note. Die voelde destijds met 5,3 inch gigantisch aan. Mocht de Galaxy S6 echter meer op de Galaxy Alpha lijken dan valt het uiteindelijk wel mee met die grootte. Overigens wordt de Samsung Galaxy S6 niet voor maart 2015 verwacht.

Bron: Cnmo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel