Screenshot Samsung Health verklapt nieuw design Galaxy S9


Er lijkt een screenshot te zijn verschenen van de nieuwe Samsung Health-app. Deze laat de achterkant zien van een nu nog onbekende Galaxy-telefoon, mogelijk de Galaxy S9. We zien hierop een nieuwe locatie van de vingerafdrukscanner.

Toen Samsung de Galaxy S8 en S8+ aankondigde kreeg het veel kritiek over de plek van de vingerafdrukscanner. Niet alleen zat hij niet precies in het midden, waardoor hij lastig te vinden was, hij zat ook vlak naast de cameralens. Gevolg is dat je vaak per ongeluk over de lens veegt en vettige vingerafdrukken achterlaat. Wazige foto's zijn met een vieze cameralens onvermijdelijk. Getuige dit screenshot lijkt Samsung daar wat aan te doen. Tenminste als deze toebehoort aan de Galaxy S9 zoals verwacht.

Samsung Health

Zo zit de vingerafdrukscanner ditmaal keurig in het midden en hij zit onderaan. Hierdoor moet hij makkelijker op de tast te vinden zijn en als er ditmaal voldoende afstand tussen de cameralens zit dan behoren wazige foto's tot het verleden. Als eerdere geruchten kloppen dan krijgt alleen de S9+ een dubbele camera, net als op de Note8, en de reguliere S9 een enkele camera. Nog altijd lijkt er ook ruimte te zijn gemaakt voor een hartslagsensor al zit die ditmaal rechts van de cameramodule. Daarmee vormt het nog altijd een risico voor bevuiling voor de cameralens maar omdat de hartslagsensor minder vaak gebruikt wordt vergeven we hem dat. Samsung kondigt de Galaxy S9 en Galaxy S9+ overigens pas in het eerste kwartaal van 2018 aan dus ze hebben nog tijd om dit verder uit te werken.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Midnight Black
€ 255,00 € 255,00   Bekijk
Amazon
64 GB Black
€ 499,95 € 499,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Midnight Black
€ 249,00 € 249,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel